Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie...Mam juz tak od zakupu,ze pasy normalnie się wyciagają ale ze ściaganiem jest problem bo same się nie chcą wciagnac trzeba im pomagac i podnosic jakby sprzezyna była bardzo słaba....Czy da sie coś z tym zrobic???? Problem jest tylko z przednimi dwoma... proszęo jakaśinstrukcje jak to zrobic. Z góry bardzo dziękuje...

Siniek ;)

Wynajem aut do ślubu.

http://www.jaguaremdoslubu.strefa.pl/

Opublikowano

czasami sprężyna pęka (ale mimo to zakleszcza sie i jeszcze troche trzyma) czasami wystarczy zdją osłone i przesmarowac. Jedno jest pewne - dopóki nie rozbierzesz bębna nie bedziesz wiedział. Musisz sie uzbroic w cierpliwosc bo tro dranstwo jest zlosliwe i troche trzeba sie pomeczyc.

pozdr

Opublikowano
Trzeba ściągnąć ze słupka tapicerkę na dole są dwa kapsle które bardzo ciężko wyciągnąć w całości, ale spróbuj najpierw wyczyścić pasy rozwiń i wypierz w jakimś środku u mnie pomogło :idea:
Opublikowano
spotkałem się z opinią ,że do pasów jest jakiś specjalny środek,bo takie zwykłe mycie byle czym może je "popsuć" :?: :idea:
Opublikowano
Problem z myciem pasów polega na tym że strasznie długo schną. Wynika to z użytego materiału i gęstości plecionki (pasy muszą wytrzymac ogromne obciążenie) dlatego należy stosowac preparaty do tego przeznaczone np pianki szybkoschnące bądź liczyc się z tym że po umyciu trzeba rozwinąc cały pas i zosatwic auto w przeiewbym i ciepłym miejscu.