Skocz do zawartości

Pierwsze przymiarki do zakupu E46 328 CI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy zna ktoś ten egzemplarz i jak go oceniacie, bo nie wiem czy warto się fatygować? http://www.allegro.pl/item272785778_bmw_e46_328_ci_coupe_bezwypadkowe_.html Intryguje mnie fotka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/dd7c228c3c140c0e.html Na ścianie grodziowej za kielichem takie zacieki brązowe chyba od wosku ale po co w tym miejscu impregnować :?:
Opublikowano
Auto wygląda naprawde ładnie, trudno znaleźć w nim coś do czego można by było sie przyczepić, ale niestety ciężko ze zdjęć wywnioskować czy auto jest warte by jechać czy nie? Ja bym chyba pojechał gdybym szukał właśnie takiego modelu! :cool2:
BMW i tylko BMW!!!!
Opublikowano
to jest wosk od konserwacji.u mnie tez tak jest.a ten wiatrak przed chłodnicą powinien byc.jest seryjny.w automacie dodatkowo jest jeszcze wisco.dane z ASO
Opublikowano
to jest wosk od konserwacji.u mnie tez tak jest.a ten wiatrak przed chłodnicą powinien byc.jest seryjny.w automacie dodatkowo jest jeszcze wisco.dane z ASO

Srebrna BMW ma wentylator elektryczne chyba dwubiegowy za chŁodnicą zamiast vico. Ten przed chŁodnicą (do klimy) jest w wersji bez visco zbędny.

Opublikowano
moją 328ci mam prawie od nowości.miała niecałe pól roku i troche powyżej 8000 km przebiegu.była uszkodzona w tylny lewy narożnik.przód nie ruszony.miała tylko ten elektryczny wentylator przed chłodnicami więc myślałem ze ktos odkręcił wisco.ze części używanych wtedy nie szło dostac (był 2000 rok więc to była wtedy nowośc)to części kupowałem w ASO Smorawiński.chciałm kupic też wisco które myślałem ze ktos ukradł a oni (ASO) mówią ze tylko automat je ma(i tak wisco kupiłem dla lepszego chłodzenia po przejściach z wcześniejszym e36).ten elektryczny za chłodnicą był przy mniejszych motorach