Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Pytanie do wszystkich forumowiczów zamieszkujących w Anglii. Ma ktos może namiary na jakiś dobry warsztat lub kogoś kto ma dobre pojęcie o beemkach. Najlepiej okolice Peterborough ( Cambridgeshire ). Bo z tego co wiem to autoryzowane serwisy tutaj to spory wydatek. Pozdrawiam.
Opublikowano
to raczej poszukaj czegos na forum z UK a nie u nas ...
Opublikowano

nie no wiesz ... taka prawda ze nie ma bardzo sensu kogos szukac na polskim forum co akurat będzie mieszkał blisko czlowieka ktory ma popsute auto w anglii

Raczej trzeba popytac sasiadow moze bedzie jakas sprucila w poblizu i naprawi

Opublikowano
Widzę, że kolega cn igi nie bardzo ma pojęcie ile Polaków mieszka już w Angli. Ja wiem, że jest nas tu bardzo dużo i wiele osób siedzi na forum bmw-pl dlatego też tutaj szukałem odpowiedzi a nie na żadnym ang. forum. Co do mojego autka to nie mam z nim żadnych problemów ale będe chciał niedługo porobić kilka rzeczy i dlatego wolałbym żeby zajął sie tym ktoś kto ma o tym pojęcie, a ciężko tu o dobrych fachowców.
Opublikowano

Wiesz, proponuje Ci raczej spytac jakiegos zorientowanego tubylca. Oni siedza tam od lat i czasami znaja sie jak lyse konie - na pewno ktos doradzi Ci dobrego mechanika.

Ja moge podac Ci namiar na dobrych mechanikow BMW w mojej okolicy, ale watpie czy bedziesz chcial 200 mil jechac w jedna strone aby auto naprawic ;)

Opublikowano
jesli ten servis jest naprawde pewny Uczciwy to warto jechac 200mil , jesli nie to poczekaj (jesli to nic naglego) przy nastepnej wizycie w polsce zrobisz sobie servis , angole naciagna cie na kase i pewnie nic ci nie wymienia lub cos innego, ten myk jest pospolity mechanik tlumaczy sie ze cie nie zrozumial i zrobi ci cos innego niz chciales , czesto tak oszukuja polakow i nic nie zrobisz tylko plac . nie spotkalem sie z uczciwym serwisem . znam fajnego mechanika i robi cos jeszcze za 110funt(angliki)jest uczciwy mowi po polsku bo ma zone polke w northampton, ale z bmw nowe nieporadzi sobie ...chyba?
Opublikowano
Witam. Mógłbyś mi podac namiar na tego mechanika. Mam tu u siebie na miejscu kilku ale nie jestem do nich przekonany. Więc może podjade do tego w Northampton.pozdrawiam