Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich mam dylemat.Chcę wymienić amortyzatory w aucie ale nie wiem na jakie?Tzn. auto ma sportowe sprężyny ale zwykłe amortyzatory,przyszedł czas na wymianę i nie wiem jakie amortyzatory kupić.Sportowe czy zwykłe takie jakie były?
Kocham moja Czarnulkę
Opublikowano
Apsolutnie taki uklad nie wchodi w gre . ten kto to zalorzyl powinien byc kompletnym idiota !!!!! . tylko twarde sprezyny i twarde amortyzatory . Lub miekkie sprezyny a twarde amortyzatory . w ukladzie twoim mozna sie tylko zabic !!!! bardzo zle wspulpracuje twarda sprezyna i miekki amortyzator ,
Opublikowano
ale auto nie jest jakies obnizone na maksa jak to widać u innych.Mam jedynie czerwone sprężyny i jest lekko obniżonym(może o 2-3 cm) ,a jeżdżąc na starym zawieszeniu auto się dobrze zachowywało na drodze(3 lata jeżdżę tak).Z tego co wiem przy takim obniżeniu nie muszą być sportowe amory.
Kocham moja Czarnulkę
Opublikowano
asymptoty drgan . zalerznocs sprezyna amortyzator . wymien sprezyny na obnizone orginalne od 325 . do tego amory sachs gazowo olejowe i dopiero auto zacznie plynac a nie walic . sprezyny uzywki kupisz za grosze . ktos nie mogl sobie poradzic z tluczeniem to zalozyl miekki amor .Bo i tak chcesz amory zmieniac tylko z krotkim trzpieniem .a jezdzisz 3 lata przyzwyczajenie . zrob jak fabryka a bedziesz zadowolony .