Skocz do zawartości

Ukradli listwy! A co wam? Jak się zabezpieczyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakies 3 lata temu ukradli mojemu ojcu alufelgi z pasata wprost sprzed okna o godz 5 rano, postawili perfidnie na cegłówkach(progi do roboty) co najlepsze kilka dni poznije "wzieli" sobie cale auto.Zadzownili z okupem do niego bo okazalo sie ze mial w srodku jakies swoje wizytowki.Zadzownili na komorke i wyswietlil sie rzecz jasna numer i okazalo sie ze dzwonili z budki telefonicznej na ruczaju w Krakowie.Matka intuicyjnie pojechala tam zobaczyc anóż widelec.Opłacało sie , auto stalo 10 metrow od owej budki telefonicznej...glupota amatorszczyzny polskich złodziejaszków siega zenitu heh...niefart dla nich a dla mnie kamien z serca...z auta wyjeli tylko akumulator i rzecz jasna radio na nieszczescie dopiero co kupione :/

musze przyznac ciekawy jest temat kradziezy a zarazem smieszny heh

pozdrawiam

bwr

Opublikowano
Witam. I ja podzielę się z Wami „kradzieżami”. Otóż w ubiegłym tygodniu wyłamali mi antenę (ładna była) chyba od radiotelefonu, a parę lat temu żonie z CC ukradli wszystkie koła i walnęli auto na bruk. Oprócz tego ukradli dwa boczne kierunkowskazy i spryskiwacz tylnej szyby. Tak więc pomysłowość złodziei nie zna granic. Powinni trokom od kaleson łapy ucinać przy samej d…
Opublikowano

Czesc

Powiem Wam tyle,ze szkoda strzepic jezory bo kradzionymi autami jezdza policjanci ,prokuratorzy i sedziowie o.Oni tez kupuja okazyjnie.!!! :D

Jak by ich wsadzili to moze zlodzieje by sie przestraszyli. :shock:

pozdrawiam

Opublikowano
szkoda tylko ze jak zlapiesz zlodzieja to nie mozna mu wpier..... bo poda cie na policje o pobicie i jeszcze odszkodowanie bedziesz musial placic to jest wlasnie polska

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano

A wiesz dlaczego im nie mozna zrobic kuku-

To wyobraz sobie jak bywzgladali poslowie ,politycy,policjanci i inne szanowane grupy spoleczno+zawodowe gdyby to ich zlapano na kradziezy

i wy .mierzono by im sprawiedliwosc na miejscu. :D :D :D

Opublikowano
i to bylo by to lapiesz na zlodziejstwie i walisz w morde ile wlezie i wtedy nie bylo by zlodzieji a jak wie ze nic mu i tak nie zrobia to bedzie kradl nadal tak jest

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano

Jeżeli zniknięcie płyty wibracyjnej z Żuka zaparkowanego tak, że burty nie można było otworzyć bo stał tuż przy ścianie i z wilczurem za rogiem domu można nazwać kradzieżą czegoś z samochodu to kilka lat temu to sie stało.

A i jeszcze mi sie przypomniało, ale to też zdarzyło sie kilka lat temu :D

Spod domu ukradli mi malucha, wtedy jeszcze mieszkałem na duzej górze to początek mieli łatwy :lol: Dwa dni później znalazłem go w Kłodawce (rzeczka przepływająca jakiś kilometr od domu). Z wody wystawał tylko dach i przez tydzień musiałem go suszyć, apotem to jeszcze długo jeździł bez rdzy bo wcześniej był mojego wujka który pucował go co tydzień i czymś tam smarował podwozie i inne części.

Największe forum maszyn budowlanych www.kopaczka.pl
Opublikowano

A wracajac do tematu : klej do szyb - listwy nie do oderwania , silikon sie przy nim chowa, tylko jest maly problem : jak przykleisz listwy na ten klej i ci je zniszcza , to odklejenie pozostalosci wiaze sie z wyrawniek kleju z drzwi razem z lakierem - nie ma problemu jak lakier odejdzie pod listwami , ale jak peknie dalej ?? To samo dotyczy wszelkiej masci znaczkow itp.

Ja osobiscie zbieram sie z zamiarem zdjecia 520i z tylnej klapy , a jak mi zdejam smigielka , to pewnie i tak uszkodza klapy , wiec zaspawam te miejsca po znaczkach i bedzie problem raz na zawsze rozwiazany - bez zanczkow i tak sie nikt nie pomyli :D

Fiu , fiu - zaszczekał kot Filemon :-))
Opublikowano
...widzisz złodzieja to sie nie zastanawiaj tylko mu "napieraj" od razu, kto wam udowodni ze to Ty mu wjebales , ja tak zrobiłem , sasiad mnie budzi o 2 w nocy ze mi kradna auto , wyszedłem przed blok i faktycznie cos sie dzieje ,jeden z 2 zlodziejaszkow sie schowal w krzaki a 2-gi nie zdazyl i czaił sie za moim autem , ja nie zastanawiajac sie ile koles ma lat i jak wyglada ,złapałem za szmaty i dostal taki wpierdol ze sie posikal ,mało to jak juz koles miał dosc wezwalem gliny ,zaraz przyjechali w miedzy czasie sasiad dobiegl i wyciagał tego z krzakow , po przyjezdzie Policji kolesie leza na zimi a my nad nimi stoimy , pierwsze co gliniarze powiedzili (i to bylo dobre ) to ze moglismy im bardziej wjebac , oczywiscie spisali wszystko , zabrali ich do suki i potem sprawa była ,nic o pobiciu nie bylo , kolesie dostali zawiasy i zostali obciazeni kosztami szkod itp ,a podobno w ta noc zrobili 9 aut ,otwierali i kradli co było (radia itd) , a najlepsze jak gliniarz pytał jednego co chciał od mojego auta - koles mowi ze chciał sie przejechac i oddac ;) hehe
Opublikowano
...widzisz złodzieja to sie nie zastanawiaj tylko mu "napieraj" od razu, kto wam udowodni ze to Ty mu ........ , ja tak zrobiłem ,

:cool2: :cool2: :cool2: z takimi trzeba krotko i na temat ,mi przy zamku grzebali bylo cos kolo 24 ,widzialem ich jak wyszedlem z klatki i szedlem w strone samochodu udajac ze nic nie wiem i ze nie moj samochod ale sie chyba zorientowali bo zaczeli sie oddalac i ich nie dogonilem :evil: bo zaczeli uciekac ,nawet po policje bym nie dzwonil tylko sam bym sie tym zajal :twisted: ,jak bym go zlapal to podejzewam ze to by byl ostatni samochod ktory chcialby ukrasc :twisted: ,cholera wie jak by sie to skonczylo 15 czy 20 minut pozniej ,nie mam nawet alarmu narazie :|

BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano

Cos mi sie smiesznego przypomnialo...

Kumpel rok temu kupil Łade Samare 1,5 biala poobijana heh.Na drugi dzien po kupnie ukradli mu ja spod bloku ale daleko nie zajechali bo cos mu sie sypalo z rozrusznikiem czy alternatorem nie pamietam i znalazl ja pod nastepnym blokiem heh :lol: .Z 3 miechy temu okradli mu ja a mial dobry sprzet audio w srodku.Mial wzmacniacze poprzyczepiane do kanapy tylniej...tak zaje...cala kanape tylnia buehehe po kilku dniach znalazlem ja w parku nieopodal posiekana jakims ostrym ustrojstwem.bueheh.Glupota zlodziei nie zna granic, boki zrywac

pozdrawiam

piszcie bo mozna sie posmiac :D

bwr