Skocz do zawartości

czy istieja e 36 ( 325 td ) z 95 r z sytemem climatronik??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:shock: WITAM !! INTERESUJE SIE MARKA BMW I ZAMIERZAM SOBIE KUPIC E36. SPODKALEM JEDNAK CZLOWIEK KTRY POSAIDA 325 Z 95 R I TWIERDZI ZE MA JUZ SYSTEM CLIMATRONIC .....WYDAWALO MI SIE ZE W TYCH ROCZNIKACH MONTOWANA BYLAJEDYNIE NORMALNA KLIMATYZACJA ....NO ALE GOSC IDZIE W ZAPARTE ...WIEC SAM JZU NIE WIEM !!! PROSZE O ODPOWIEDZ....SPODKAł SIE KTOS JUZ Z CZYMS TAKIM???
Opublikowano

325 td produkowane bylo do stycznia 1998, klimatronic pojawil sie jakoś w 1995.

Najlepiej poświęc troche czasu i dowiedz sie jak sprawdzic wyposarzenie po VINie i wtedy bedziesz mial pewnosc co i jak, nie wykluczone rowniez ze jakis artysta zalozyl do tej Bety klimatrona

Opublikowano
mam ochote zmienic auto na bmw ale niewiem czy ktos mi doradzi dobrze co do tego auta...prosze o cos na temat tego auta?
Opublikowano
DZIEKI PANOWIE !! A WIECIE MOZE W JAKI SPSOB MOZNA SPARWDZIC CZY AUTO POSAIDA CLIMATRONIC CZY NIE ??

Nie trzeba sprawdzać.Poprostu pod radiem masz panel do sterowania klimatronikiem z możliwoscią nastawiania temperatury,kierunków nadmuchów,włączania i wyświetlaczem.Co innego,czy to wszystko działa-to trza sprawdzić.