Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Grigorij twierdzi iz tylko prawdziwy bogacz jezdzi starym klamotem bo tylko bogacza stac na ciagle naprawy.....

a biedaki jezdza e60 i cala reszta tych wstretnych aut..

to sie nazywa schizofremia.

Może i jest coś takiego jak "schizofremia"...jednakże zaręczam,że nikt o takim czymś nie słyszał poza tobą. Tak samo jak o tym,że stare samochody to już tylko na złom...

A prawdą jest,że na stare auto też musi być kogoś stać, jeśli chce je utrzymać w nienagannej formie.

Co powiesz na utrzymanie E32 750i, gdzie kable zapłonowe to około 2kzł, albo o utrzymaniu e31?? Pozostawiam cię z :search: i przemyśleniami nad tym, co tam znajdziesz o utrzymaniu "starych klamotów"

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Grigorij twierdzi iz tylko prawdziwy bogacz jezdzi starym klamotem bo tylko bogacza stac na ciagle naprawy.....

a biedaki jezdza e60 i cala reszta tych wstretnych aut..

to sie nazywa schizofremia.

Może i jest coś takiego jak "schizofremia"...jednakże zaręczam,że nikt o takim czymś nie słyszał poza tobą. Tak samo jak o tym,że stare samochody to już tylko na złom...

A prawdą jest,że na stare auto też musi być kogoś stać, jeśli chce je utrzymać w nienagannej formie.

Co powiesz na utrzymanie E32 750i, gdzie kable zapłonowe to około 2kzł, albo o utrzymaniu e31?? Pozostawiam cię z :search: i przemyśleniami nad tym, co tam znajdziesz o utrzymaniu "starych klamotów"

Pozdrawiam

do grata wartego tyle co wazy na zlomie kable za taka kase???

trzeba byc stuknietym albo miec rozdwojenie jazni zeby kupic!!!

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
Jak bym miał do wydania 30tyś. na autko to na E36 bym nawet nie spojrzał :naughty: Lepiej wziąść nowszy model i wyższy rocznik. Nowosześniejsza technologia i młodsze autko :cool2: A za pare lat wyjdą kolejne modele serii 3 i e36 będzie kosztował coraz mniej...

kolega ma e36 i takie rzeczy pisze????

widac kolega ma poukladane gdzie trzeba i patrzy trzezwo na swiat!!!

pozdrawiam

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

no bo taka prawda!! gdzie 30 koła za e36??!! skoro w tej cenie są ładne e43 i e39!! logiczne chyba no nie?

więcej jak 20 za e36 nie opłaca sie dać... chyba że mamy na mysli m3 wtedy góra 25 hehe

Opublikowano
Nie wiem... Może jestem tu nowy i młody ale... Głowę mam gdzie trzeba i w Życiu nie dał bym tyle za auto z tego roku... Mogło by być nie wiadomo jakie wypasione i igiełka jak diabli... Powagi troszeczkę :8) No chyba że ktoś jest altruistą i ma wielkie serce i zrobi wspaniały prezent komuś kto sprzedać taki samochód za tyle :duh:
Opublikowano
Nie wiem... Może jestem tu nowy i młody ale... Głowę mam gdzie trzeba i w Życiu nie dał bym tyle za auto z tego roku... Mogło by być nie wiadomo jakie wypasione i igiełka jak diabli... Powagi troszeczkę :8) No chyba że ktoś jest altruistą i ma wielkie serce i zrobi wspaniały prezent komuś kto sprzedać taki samochód za tyle :duh:

nowy, młody i myślący!!!!i to sie chwali :cool2:

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

To tylko twoje zdanie, potwierdzające prostolinijność myślenia :roll:

Bez urazy, ale nie sądzę, że byłoby cię stać na utrzymanie 850csi... mnie nie stać i mało kto ma na tyle pieniędzy.

I takie stare 750 i 850 są o niebo lepiej zrobione i wyposażone niźli twoje e39, nie licząc navi,dvd(dokupić zawsze można),czy 6 airbagów.

Pozdrawiam i życzę poszerzenia horyzontów (bez urazy)

Opublikowano (edytowane)

Po pierwsze, utrzymanie serii 7 swoje kosztuje - niewazne, czy ma 2, czy 20 lat.

Po naszych drogach jezdzi masa samochodow, do ktorych wlasciciele maja 'trzezwe' podejscie, nazywane inaczej druciarstwem.

Po drugie: samochod jest wart tyle, ile kupujacy jest w stanie za niego zaplacic.

Po trzecie: zyjemy w wolnym kraju, kazdy ma prawo wydac swoje pieniadze na to, na co ma ochote. I nikomu nic do tego.

Jacekkarasowski: to, ze ktos ma na jakis temat inne zdanie niz Ty, nie znaczy, ze ma 'schizofremie', rozdwojenie jazni, albo jest stukniety.

Albo powstrzymasz sie od tego typu obrazliwych stwierdzen,

albo dostaniesz drugie ostrzezenie.

Wybor nalezy do Ciebie.

Edytowane przez Panfil - BMW Klub Polska

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano

To tylko twoje zdanie, potwierdzające prostolinijność myślenia :roll:

Bez urazy, ale nie sądzę, że byłoby cię stać na utrzymanie 850csi... mnie nie stać i mało kto ma na tyle pieniędzy.

I takie stare 750 i 850 są o niebo lepiej zrobione i wyposażone niźli twoje e39, nie licząc navi,dvd(dokupić zawsze można),czy 6 airbagów.

Pozdrawiam i życzę poszerzenia horyzontów (bez urazy)

sam masz prostolinijnosc myslenia.

sam poszerzaj swoje horyzonty bo do e39 to na pewno nie dojdziesz z takim mysleniem.

swiat i technika idzie do przodu .i ja tez zamierzam.

zamiast pchac w graty jak ty wole kupic sobie bmw 730 d z rocznika 2003-2004.i tyle.a ty jezdzij sobie kupa zlomu.

sam rocznik auta wyklucza juz jakiekolwiek nazwanie tego sprawnym autem.

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

I takie stare 750 i 850 są o niebo lepiej zrobione i wyposażone niźli twoje e39,

Tak. Nie pierwszy raz już słyszę że auta z tamtych lat są lepiej wykonane niż dzisiejsze.

Wracając do tematu o E36 za 30tyś. Autor postu napisał taką właśnie cenę. Myślę że bardzo wiele bardzo zadbanych E36 znalazło by się już w kwocie pomiędzy 20 a 25tyś zł. Jestem wielkim fanem tego modelu i z całą pewnością gdyby mnie było w tej chwili stać zakupiłbym ten właśnie model z końcówki produkcji z silnikem 2.8.

O M3 E36 nie wspomnę. Jest to moje marzenie ale to już od 35tyś do 50tyś za naprawdę zadbane egzemplarze.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

Z takim podejściem to każdemu autu, które ma więcej niż 4 lata należy się złomowanie :mad2:

Znam właścicieli kilku świetnie utrzymanych beemek w wieku dojrzałym i patrzę na takie auta z zazdrością... A ty z kolei uważasz tych ludzi i sporą część forum za właścicieli gratów i biedotę :worried: :doh:

No cóż, wsiadam w mojego grata i odjeżdżam...z przyjemnością :8)

P.S. mega OT się zrobił....choć przyjmy,że ciekawy :)

Pozdrawiam miłośników!

Opublikowano
Jak sobie pomyślę w jakim stanie musi być E60 za 40 tyś albo E39 po lifcie za 20 tyś to pewnie bym wybrał dobrze utrzymane E30.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

Jak stan jest naprawdę b.dobry to warto nawet trochę przepłacić. Pytanie, czy ta 328 jest rzeczywiście taka super?, trochę wątpię. Jak ktoś ma sporo czasu to znajdzie podobną taniej, ale oczywiście nie za kilkanaście kpln.

Jeśli chodzi o e46 316 vs e36 328 to ja wolałbym nawet e21 323 od takiej e46, na tej samej zasadzie, jak wolałbym domek letniskowy z prądem od willi ze świeczkami zamiast prądu, ale każdy ma swoje upodobania..

Prośba do moderatorów, jest na tym forum coraz więcej "motomatołków" którzy bardzo szkodzą poziomowi dyskusji, wysyłają milion postów ze swoimi pseudofilozoficznymi wywodami co dobre i właściwe, obrażają innych, a nawet polskiego nie znają; chyba powinniście interweniować bardziej stanowczo :?:

pzd.

Opublikowano

Zalew czemu mi to zrobiłeś, właśnie to samo chciałem napisać :cool2:

Ech kolega Jacek doszedł do E39 i idzie dalej z postępem, pali wszystko za sobą, powiem ci tylko tyle w porównaniu do E24 M6 z lat 80-tych twój klekot jest w technologicznym średniowieczu :roll2:

http://pomocdrogowakrk.pl

Tel:790 580 495

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
smiac mi sie chce z takich tekstow!!!!

prowadze punkt kasacji pojazdow i wiem jak jest!!!!

Kolega tak sie na te zlomy w pracy napatrzyl i mu na oczy mocno padlo.

Zycze powodzenia przy wypadku w takim aucie za 50% cenny rynkowej.

Powiem ci tak stac mnie na duzo nowsze auto (jestem w niemczech inz i naprawde nie narzekam na zarobki), ale jak pomysle ze zrobil bym ten blad i kupil e46(R4). To mnie krew zalewa, ze pozbawil bym sie codziennej przyjemnosci sluchania motoru R6. Mam to auto od 6 miechow i codziennie morda mi sie usmiecha jak rano wyjezdzam z garazu.

A wydac 30tys na auto ktore nie jest autem to lepiej kupic nowa Dacie Logan bo przeciez to bardzo duzy postep technologiczny.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
szukanie jeleni...

za 30 tysiecy to e46 lub e39 z 2000 roku a nie klamot stary

LOL, facet, za 30kzł to se możesz kupić właśnie klamota z 2000 roku, a nie E46. Żaden handlarz nie przywiezie ci auta w tej cenie, a i ty sam nie masz czego tam szukać jak aut powypadkowych które po przywiezieniu do kraju zmieszczą się w 30kzł. E46 nieuszkodzone z pewnych rąk chodzą po 12-16k euro, a gdzie do tego opłaty. :duh: Trzeba być naprawde nieźle popi.... żeby wierzyć w bezwypadkowe okazje po 30-40kzł do wzięcia w kraju w dodatku od handlarzy. Przecież rachunek jest prosty 10k euro x 3.8 to juz jest 38kzł, a gdzie 13% opłaty niech będzie nawet od 2k euro i zysk handlarza. Nie bądzcie dzieci. Przez trzy miesiące handlarze oferowali mi auta 'jeżdzące lekko bite" ale ceny i tak oscylowały w granicach 10-12k euro za roczniki 2001-2002, to policzcie sobie ile to auto wychodziło w kraju i to bez kosztów naprawy. Oczywiście nie mówie o kompletnych wrakach które kupują po cenie złomu i klepią u nas, wtedy to faktycznie takie coś może potem być warte 30kzł bo tylko ślepy nie zauważy że to śmietnik na kołach.

Opublikowano
zamiast pchac w graty jak ty wole kupic sobie bmw 730 d z rocznika 2003-2004.i tyle.a ty jezdzij sobie kupa zlomu

Jestem uzytkownikiem takiego grata jak piszesz. Jezdzilem miesiac temu nowym BMW 730d. Auto bylo testowka od BMW Polska. Jak dla mnie zero charakteru, zupelnie bezplciowe i nudne. Do tego wstretne i z tandetnym wnetrzem. Takie mialem odczucia. Zrobilem najnudniejsza w zyciu przejazdzke tym czyms. Jeszcze kilka lat temu nie uwierzyl bym sam sobie ze auto za 500tys zl (cena testowki z dodatkowym wyposarzeniem) i to w dodatku BMW nie zrobi na mnie najmniejszego wrazenia. Nieporownywalnie wiecej frajdy mialem z przejazdzki e23 zalewa, nie wspominajac o 25 letnim e24 M6 naszego klubowego kolegi.

Chyba pomyliles forum. To nie jest forum lansujacych sie nazelowanych szpanerow ktorzy jezdza swoimi nowiutkimi furami do solarium. Tutaj w wiekszosci ludzie sa milosnikami BMW, ktorzy w garazu widzieliby 20 letnie e30 M3 w nienagannym stanie. Idz lepiej do salonu i kup sobie to wymarzone najnowsze BMW, bo twoje mega wypas 520d podchodzi mi padlina - w koncu ma juz prawie 7 lat :mrgreen:

Opublikowano

tak na marginesie to mam 6 letnia zwykla,sprawna,normalnie wyposazona e39 ,ktora jezdzi i sie nie psuje!!!i tyle....

wasza teoria ze jesli dasz drogo to masz dobrze jest smieszna....

nalezycie wiec do grona kupujacych podpicowane graty

a poza tym nikt mi nie powie ze jesli auto ma 20 lat to moze byc tak samo sprawne i super jak wtedy gdy wyjezdzalo z salonu

samo spawanie dziur w podlodze dyskwalifikuje takie auto z ruchu

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
smiac mi sie chce z takich tekstow!!!!

prowadze punkt kasacji pojazdow i wiem jak jest!!!!

Kolega tak sie na te zlomy w pracy napatrzyl i mu na oczy mocno padlo.

Zycze powodzenia przy wypadku w takim aucie za 50% cenny rynkowej.

Powiem ci tak stac mnie na duzo nowsze auto (jestem w niemczech inz i naprawde nie narzekam na zarobki), ale jak pomysle ze zrobil bym ten blad i kupil e46(R4). To mnie krew zalewa, ze pozbawil bym sie codziennej przyjemnosci sluchania motoru R6. Mam to auto od 6 miechow i codziennie morda mi sie usmiecha jak rano wyjezdzam z garazu.

A wydac 30tys na auto ktore nie jest autem to lepiej kupic nowa Dacie Logan bo przeciez to bardzo duzy postep technologiczny.

chyba czytac nie umiesz i na oczy ci padlo.......nie kaze nikomu kupowac dacii logan tylko nowsze auta bmw

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

Chyba pomyliles forum. To nie jest forum lansujacych sie nazelowanych szpanerow ktorzy jezdza swoimi nowiutkimi furami do solarium. Tutaj w wiekszosci ludzie sa milosnikami BMW, ktorzy w garazu widzieliby 20 letnie e30 M3 w nienagannym stanie. Idz lepiej do salonu i kup sobie to wymarzone najnowsze BMW, bo twoje mega wypas 520d podchodzi mi padlina - w koncu ma juz prawie 7 lat :mrgreen:

po pierwsze nie jestem nażelowany-bo jestem zawsze ogolony na 1mm albo na zero!!!

nie lansuje sie bo mam prace , żonę i dziecko więc musze myslec logocznie, a nie jak wiekszosc tutaj tylko o aucie

tak, moje auto jest juz troche stare i dlatego zmieni sie na bmw 730d z rocxnika 2003-2004

lub 520 z rocznika 2005-2006!!

i na pewno nie uwazam tych aut za beznadziejne!!

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

ZAUWAZYLEM WLASNIE ZE DOSTALEM DRUGIE OSTRZEZENIE CIEKAWE ZA CO?????bo nikt nawet nie poinformowal za co!!!!!

gratulacje

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

Troche dziwna polityka? :naughty: ......??? znowu chodzi o to ze ktos komus cos ewentualnie nikt nikomu nic ?....Kazdy ma swoje zdanie ale zeby odrazu ostrzezenia sypac....

Pozdrawiam.

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ZAUWAZYLEM WLASNIE ZE DOSTALEM DRUGIE OSTRZEZENIE CIEKAWE ZA CO?????bo nikt nawet nie poinformowal za co!!!!!

gratulacje

Pewnie za te trzy posty jeden pod drugim, buehehehehehehehe :lol:

A tak poważnie to widze, że prezentujesz stanowisko, nie ważne jak, ważne czym. Żona, dziecko, najwyższy czas spoważnieć bo jak na razie to chwalisz się tym czego to nie możesz jak byś miał gile pod nosem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.