Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy ktos juz mial taki problem pobor pradu 7 amper na wylaczonym silniku bmw e34 530i rok 1989 co moze pobierac tyle pradu ??????
Opublikowano
jezeli po wyjeciu kazdego z bezpiecznikow,pobor pradu nie spadnie do poziomu akceptowalnego,to pozostaja tylko rzeczy dzialajace na wyjetym kluczyku.alarm,radio (zalezy jak podlaczone),ogrzewanie szyby itp. lub w najgorszym przypadku zwarcie w instalacji
Opublikowano
Obstawiam mostek diodowy na alternatorze. Miałem identycznie, leciałem po bezpiecznikach i nic. Proponuje nie kupować używanego tylko do elektryka i na pewno Tobie pomoże. Ja robiłem to rok temu też jesienią - koszt 170zł.
Opublikowano
Witam. Jestem nowy na forum :mrgreen: Sprawdz jeszcze rozrusznik przez odkrecenie kabla (uwaga zeby nie dotknac do masy) mialem cos takiego pobor ok 8 amp i az sie zdziwilem kiedy odkrecilem ten kabel (poborb spadl do 0,17amp) bo zadnych dzwiekow rozrusznik nie wydawal i nie robil sie goracy a ako rozladowywal w ciagu kilku godzin. Podobno to moze byc wina elektromagnesu w srodku. Pozdr