Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nic nie wiem otym autku,ale kolego,czy warto za taka kaske????za takie pieniadze to juz mozna e60 ulepic z niemiec .....

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
za takie pieniadze to juz mozna e60 ulepic z niemiec .....

Kolego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E60?

W takim wypadku lepiej sie juz w trumnie polozyc i czekac!

Opublikowano
nic nie wiem otym autku,ale kolego,czy warto za taka kaske????za takie pieniadze to juz mozna e60 ulepic z niemiec .....

Chyba sie Tobie numeracja modeli pomylila :D.

W Niemczech za bezwypadkowy, 525D E60 z roku 2003 trzeba dac minimum 23 tys euro. 520i E60 z roku 2003 to 18 tys euro

Sprawdź w ASO nr VIN, wyplynie gdzie i przy jakim przebiegu auto bylo serwisowane, wiec w latwy sposob sprawdzisz czy podawany przebieg jest autentyczny.

to auto rowniez ze Starogardu Gd

http://www.allegro.pl/item266688810_bmw_525d_525_d_163km_2002r_navi_16_9_bezwypadkowy.html

Opublikowano

E60?

to sie położ i czekaj...

nie z plasteliny i nic mi sie nie pomylilo.....

za podobna kaske kupie w niemczech i zrobie e60 w benzynie....

po lekkim strzale,zrobic i jezdzic....

tylko nie piszcie mi teraz jakichs bzdur-ze powypadkowe to zle-bo 90 procent z was ma powypadkowe i nawet o tym nie wie,albo cicho siedzi.

ale na forum widze tendencje-kto dal wiecej...

ale wasza kasa,robcie co chcecie

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
Jeżeli miałbym czas i gotówkę to pojechałbym do Niemiec poszukać czegoś, ja potrzebuję autka natychmiast i decyduję się na leasing, więc muszę kupić na miejscu...
Opublikowano

E60?

to sie położ i czekaj...

tylko nie piszcie mi teraz jakichs bzdur-ze powypadkowe to zle-bo 90 procent z was ma powypadkowe i nawet o tym nie wie,albo cicho siedzi.

Panowie, a szczególnie właściciel tego posta, podejscie, które prezentujecie pokazuje obraz myślenia Polaków (GŁUPI NARÓD niestety!) i czym My właściwie w Polsce jezdzimy... SAMOCHODAMI POWYPADKOWYMI!!! Czy nie byłoby lepiej zapłacic za coś wiecej i wiedziec ze ma się pewną rzecz w tym przypadku auto ? Nie rozumiem podejścia Pana, twierdzacego, że E60 za 50tys "zrobi". Ludzie opamietajcie się. Dotad na rynku bedą przekleństwa klientów na handlarzy i niezadowolenie dopóki, takie myślenie bedzie wsród Nas panowało. Im droższe auto sie kupuje tym bardziej można się naciąć.... Szczerze powiedziawszy, jak dla mnie zaostrzenie prawa handowego (sprzedaz wraków z zagranicy i w Polsce) powinno być BARDZO SUROWO karane bo w końcu nie kto inny jak My sami pozniej tymi autami "bezwypadkowymi" jezdzimy! Nawiązujac jeszcze do tych postów, napewno po zrobieniu tego E60 za 50tyś widniałoby "BEZWYPADKOWY" czy sie mylę ??? :wink: :wink:

Car Detailing - zrób to z Nami :-)
Opublikowano
Wydaje mi się, iż prawie 50 000 za autko 5-cio letnie to nie są wcale małe pieniądze. Na allegro można znależć dużo tańsze. Nie szukam okazji tylko dobrego autka i pytam, czy może ktoś je oglądał...
Opublikowano
Wydaje mi się, iż prawie 50 000 za autko 5-cio letnie to nie są wcale małe pieniądze. Na allegro można znależć dużo tańsze. Nie szukam okazji tylko dobrego autka i pytam, czy może ktoś je oglądał...

Dokładnie tak jak mówisz. Nie należy kupować "jak najtaniej" tylko "jak najlepiej". Takich panów jak ten od "lepienia" omijam z daleka. Zrobić byle jak, byle jak sprzedać, byle komu...... :duh:

http://img510.imageshack.us/img510/7666/podpisgn8.jpg
Opublikowano

Kupno uszkodzonego wcale nie jest takim złym pomysłem - pod dwoma warunkami:

- wcześniej nie był naprawiany

- naprawa polegać będzie jedynie na wymianie części - bez klepania i szpachlowania

No i oczywiście finansowo musi się to opłacać.

Opublikowano

E60?

to sie położ i czekaj...

czyli po prostu po polsku ... byle jak najtaniej , byle jak najnowsze - i cała reszta nieistotna

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz