Skocz do zawartości

Dziwny "szum"... Pomocy..!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam! Koledzy mam taki problem... Kiedy rozpędzam moja Bawarke do ponad 120 km/h ( i więcej :lol:) to w aucie słychać dziwny szum, jakby któraś z szyb albo szyberdach nie był domknięty (całość oczywiście jest zamknięta dobrze)! Nie wiem czy to normalne przy BMW ? Czy może jakieś uszczelki są nie szczelne? Czy jeszcze coś innego ? Bardzo proszę o pomoc! Z góry dziękuje :) Edytowane przez bakus
Opublikowano
To zależy która uszczelka i jakie autko jak coupe i puszcza uszczelka drzwi to wydasz 700zł inne chodzą w granicach 100zł w sedanie też wszystkie po 100zł mniej więcej.
BMW forever!!!
Opublikowano
u kolegi ktory mial takie szumy okazalo sie w bmw ze mial zle poklejona szybe przednia i musial poprawiac klejenie (130zl)
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
To zależy która uszczelka i jakie autko jak coupe i puszcza uszczelka drzwi to wydasz 700zł inne chodzą w granicach 100zł w sedanie też wszystkie po 100zł mniej więcej.

Skad wywnioskowales ze 700zł !!??

Pytałem w ASO i tak cena była miesiąc temu.

BMW forever!!!