Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Więc firma Kleber (producent opon) jest kolejną firmą, która wmawia ludziom, że na przykład w E39 były silniki 2,5l V6 oraz 3,0l 218KM V6. Można to sprawdzić przy doborze opon według modelu samochodu na ich stronie. Innych modeli nie sprawdzałem, pewnie też będą temu podobne bzdury :)

Próbowałem znaleść jakikolwiek adres e-mail, żeby ich "naprostować", ale mają tak zrobioną stronę, że żadnego kontaktu poza pocztowym się nie znajdzie :/

BTW, do ich opon się nie czepiam - są ok :)

Druga sprawa - Filtron. Filtry mają ok, ale katalog też skopany. Kupowałem filtry w ich sklepie firmowym (już nie ważne gdzie). Facet na siłę próbował mi wmówić, że nie wiem, co mam pod maską... żenada... upierał się, że mam M52, a silników M50B25 w ogóle nie ma!

Napisałem do nich e-mail, zobaczymy.

BTW, do ich filtrów się nie czepiam - są również ok :)

Kai
Opublikowano

Druga sprawa - Filtron. Filtry mają ok, ale katalog też skopany. Kupowałem filtry w ich sklepie firmowym (już nie ważne gdzie). Facet na siłę próbował mi wmówić, że nie wiem, co mam pod maską... żenada... upierał się, że mam M52, a silników M50B25 w ogóle nie ma!

Napisałem do nich e-mail, zobaczymy.

BTW, do ich filtrów się nie czepiam - są również ok :)

Kai przegladalem ostatnio katalog FILTRONA i jest tak jak piszesz - nie ma wyszczegolnionego silnika M50 jest tylko i wylacznie M52 wiec nie dziwie sie sprzedawcy (ktory nie ma zielonego pojecia) ze sugeruje sie katalogiem (oczywiscie blednym) :twisted: