Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w temacie,mam lampy z soczewkami,czy jest problem podpiąć angel eyes do tych lamp?jak z rozebraniem lamp?Z góry dziekuje za porady
Opublikowano

tzn. ringi na lmpach,gdzie kupic jakieś pożądne,nie tandetę??

Może ktos zakładał już w E46??

Opublikowano
.....napisz po polsku bo nie znam jezyka a swoja droga jestesmy w Polsce...

Totalny, masakryczny OT.

Zbyniu, jestesmy w PL ale czemu napisy na Twoim autku nie sa w PL ??? :duh:

I czepiajac sie podpisu ja z niego wywnioskowalem ze autor/wlasciciel kazdego posta chwali sie Zbyniowi jaka ma piekna beemke :) (brak interpunkcji ;)

Wracajac do tematu - tez bym sobie takie ringi pacnal - jak namierze co i jak - dam znac w tym watku :D

Opublikowano
ja tez je mam- ringi helowe- swieca jasno xenonowym swiatlem i sa widoczne w dzien a w Europie kupisz je np tu http://www.sanituning.de/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=756&osCsid=0e6c6875813b7e412378836707a65439

Link padl :) W europie, w Europie.. Ja to bym chcial bezposrednio w PL zakupic ;)

Opublikowano
rozebrać lampę pewnie nie jest problem,napiszcie proszę jak dokładnie zamocować i na co ringi do lampy i jak podłączyć,może ktoś ma jakąś instrukcje po polsku,poza tym gdzie kupić dobre ringi,pytam tych koegów którzy juz kupili i są ok,czy przy lampach soczewkowych +xenon można założyć ringi??proszę o pomoc kogoś kto jest dobrze zapoznany w temacie,z góry dziękuje za udzieloną pomoc,pozdrawiam
Opublikowano (edytowane)

byłoby fajnie jakby ktoś z okolic Lublina zakładał ringi??

Jeśli tak proszę o kontakt :)

tak w ogóle jak te ringio swięcą w dzień??

Edytowane przez dandi703
Opublikowano

sorki ale nie wiedziałem jak usunąć post

i dlatego 4 razy pisałem:D