Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W koncu moge powiedzic, ze jestem szczesliwym posiadaczem BMW. Czesc z Was moze widziala moje posty w dziale giledy - prowadzone przeze mnie usilne poszukiwania wymarzonego autka. Poszukiwania zaczalem od E34 Touring. Zakonczylem na E36 320i z 1992 roku. Jak narazie autko sprawuje sie super, jestem z niego bardzo zadowolony i obay tak bylo dalej. Jest to moj drugi samchod, o conajmniej niebo lepszy od poprzedniego.

Pozdrawiam goraco.

Opublikowano

Witam wszystkich Forumowiczów. Jestem tu nowy, nie zabardzo się jeszcze orientuję, ale mam nadzieję, że z biegiem czasu się tu "zadomowię" :)

Własnego BMW jeszcze niestety nie posiadam, ale wiem, że gdy będę kupował sobie samochód nie będę się zastanawiał nad marką :D

To tyle na razie. Na dzień dzisiejszy mam problem z samochodem kumpla, zaraz opisze go w osobnym wątku...

Opublikowano

Witam

Przez przypadek stalem sie posiadaczem BMW E-30 320i wiec chetnie zarejestrowalem sie na forum...

Jeszcze raz witam wszystkich..

Opublikowano

Cześć!

Witam serdecznie wszystkich uzytkowników forum! Od niedawna posiadam BMW 525tds 92r. i mam nadzieje ze dzieki wam dowiem sie ciekawych rzeczy o tym samochodzie!

Pozdrawiam !

:D

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczow. Od dzisiaj postaram sie reguarnie odwiedzac forum.

Moj obecny samochod to E36 328i Coupe. Poprzednio byly 2 dwudrzwiowe E30, E34 i inne E36 Coupe. Dwa ostatnie pozostaly w rodzinie :-)

Pozdrawiam wszystkich

MK BMW Klub Polska

328i Coupe E36

[320i Coupe E36]

[525 tds E34]

Opublikowano

No to i ja się przywitam.

BMW 525 tds e39:)

Witam i pozdrawiam.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM

Opublikowano
Witam ! Ja też jestem nowy, Bm-kę mam dopiero dwa tygodnie i stąd moje pytanie (proszę bez lachania) Skąd bierze się numeracja BMW Ex Exx? Mam BMW 318TI Coupe Compakt czy ona ma też oznaczenie Ecoś tam? :mad2: :mad2:
Opublikowano

Witam wszystkich fanów białonibieskiej szachowncy,jestem nowy i zielony jak szczypiorekna temat tej wspaniałej marki, a na dodatek od kilku dni jestem posiadaczem E39 523i.

Jest to moje pierwsze BMW :duh: ale checa 8) Pozdrawiam

BMW i wszystko jasne!!!
Opublikowano
Siemka! Od 14 dni jestem posiadaczem E32 735i to moje pierwsze BMW i mam nadzieje ze nie ostatnie. Niestety jeszcze nie moge sie w pelni delektować tym wozem , poniewaz autko jest z niemec (kupilem w komisie) i nie mam wszystkich papierów (dalem sie wpuścic w maliny :beksa: ) mam nadzieje ze sprawa sie szybko wyjasni i wkoncu dołacza do aktywnych uzytkowników samochodów tej marki :dance: pozdrawiam . aha jestem z Gliwic , a ponieważ mało jestem obeznany ze wszystkimi funkcjami ktore oferuje np komputer pokladowy to milo by było gdyby ktos z okolic wyjasnił mi co i jak :modlitwa: pozdrawiam
Opublikowano
Bry, niedawno przesiadłem się z 280-konnej Astry Coupe Turbo do E46 320d. Obecne tętno beemera to 192/410 (po piątkowych modyfikacjach). Konie nie te, ale momentu obrotowego o 40Nm więcej w porównaniu z Coupetą :twisted2: . Zresztą, do wrażeń prędkościowo/przeciążeniowych mam Buella Lightninga XB12S ;)
Opublikowano

Wszyscy sie witaja, to i ja nie bede gorszy :)

Od jakiegos juz czasu jestem posiadaczem slicznej 318i E36 w kolorze bordo. Z zewnatrz autko jest seryjne (i dzieki Bogu!!!), silnik tez seria, zawias KW. Jezdzi mi sie swietnie.

Przychodze tu z FSO Autoklubu, bo wczesniej bylem posiadaczem rajdowego PF125p. Moim glownym zainteresowaniem sa rajdy samochodowe. Jezdzilem jako kierowca w KJSach, teraz jezdze jako pilot, zajmuje sie tez organizacja rajdow - jestem sedzia. Jakby ktos mial jakies pytania dotyczace techniki jazdy to zapraszam - postaram sie pomoc najlepiej, jak tylko bede potrafil.

Pozdrawiam wszystkich!

Opublikowano
Witam kolegów! Od 15 lat jeżdzę VW różnych maści i nie tylko bo staram się je również naprawiać(bosch service od ładnych kilku lat prowadzę). Jeśli w czymkolwiek mógłbym pomóc-serdecznie zapraszam.Choć nie znam na wskroś tej marki i mi mogą się zdarzyć różne dziwne pytania :). Troszkę mnie te VW zmęczyły więc zakupiłem e36 2,5tds i zobaczymy....Ciekawe wyzwanie. Pozdrawiam Darek z Lublina.
Opublikowano

Witam wszystkih sympatyków bmw Bende sie czasem odzywał, bo hce kupić bmw, pżeczytałem już dużo wontków i dyskusji, i już troche wiem, nie krzyczcie jednak jak palne jakomś gafę.

Pozdrawiam Serdecznie wszystkich.

Opublikowano
Witam.Od kilku miesięcy jestem posiadaczem e30 automat i jestem załamany.Kiadyś miałem 320 w manualu i aż chciało się jeżdzić a teraz mam dosyć tego auta ,bo nikt z mechaników nie może mi pomóc.Mam nadzieję ,że na tym forum jest kilku dobrych znawców BMW i zechcą się podzielić swoją wiedzą.
Opublikowano

Cześć Maniacy! :wink:

Mam na imię Grzesiek... Jestem posiadaczem e34 525i z '90r. (24v). Wcześniej posiadałem e28 518i. Zaczynam zauważać, że średni czasookres posiadania jednego modelu to u mnie jakieś 2-3 lata ;) Teraz zamierzam nabyć e38 3-litrową, ale nie wiem co z tego wyjdzie, bo kiepsko z funduszami :)

Nie jestem specjalistą, więc w dziedzinie mechaniki nie wiele pomogę... jedynie mogę dzielić się własnymi doświadczeniami z posiadania beemek oraz ... czerpać wiedzę od Was :lol:

pozdrawiam!

http://img426.imageshack.us/img426/2232/bmwsiga7ar.jpg
Opublikowano

W sumie tez jestem nowy na forum.Posiadam juz od 2 lat E30 318i z 89 roki i jestem z niej naprawde zadowolony.Mam kumpla ktory jest tez na forum takze dlatego miedzy innymi tez tu sie znalazlem.Podoba mi sie forum gdzie wszyscy pisza co dolega ich autkom i porady na ten temat.Sam juz pare ciekawostek sie dowiedzialem.Niedlugo bede zmuszony sprzedac moje autko ale nastepne bedzie rowniez bmw na pewno mlodsze moze na 6 garkach :).Bede pisal prosby o porady :)

pozdr serdecznie

Lech

Opublikowano
siema z rana :) posiadam e 30 325ix 91r auto pieknie sie zachowuje i ten naped na 4kola to jest to!!! w sumie to jest moja pierwsza bmka ale jestem zadowolony z tego samochodu :) i spalanie calkiem przyzwoite pozdraiwam