Skocz do zawartości

Zmiana lampki przy lusterku na soczewkową

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Może ktoś miał kiedyś taką sytuację, więc odpowie :)

Chcę zamienić oryginalną lampkę którą mam przy lusterku. Ma tylko jedną formę oświetlenia. Chciałbym zamontować sobie te oświetlenie z nowszych e36 z soczewkami kierującymi światło na poszczególne siedzenia.

Czy trzeba coś przerabiać czy odrazu pasuje wtyczka?

A jak z tyłem - jest może taka opcja żeby zamienić to co mam (standardowe) na np. osobno włączane? Denerwuje mnie kiedy jadąc w nocy córka chce sobie np. poczytać książeczkę a ja musze włączać światło w całej kabinie... Chciałbym włacząc tylko tył dla niej samej.

Opublikowano
wtyczka jako wtyczka będzie pasować ale jupiterki sie nie zapalą bo w tej standardowej wtyczce jest za mało pinów. był już na forum temat o tym i wystarczy połączyć odpowiednie styki w lampce i git... poszukaj

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano

No dobra, rozumiem. Dzięki za odp. Skuszę się w takim razie na zakup.

A co z tyłem? Czy jest/było w nowszych modelach to co jest w prawie każdym innym aucie - czyli włącznik oświetlenia lampek dla pasażerów z tyłu?

Niezmiernie by mi się to przydało :)

Opublikowano
o to musisz pytać kolegów z sedanami... niestety w compakcie przynajmniej moim tego nie ma :)

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!