Skocz do zawartości

ogladal juz ktos to auto ?? co o nim sądzicie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Auto na bank po wypadku, nikt od tak nie zmienia przodu w aucie, auto z gazem wstawionym 3 miechy temu, instalka raczej z dolnej pułki, pelna opcja bez elektryki z tylu (takiej jeszcze nie widzialem :lol: ) na tych felgach komfortu brak, jezdzisz jak wozem drabiniastym. Auto z komisu wiec nie dowiesz sie o nim nic. Kolejna sprawa poprzednim wlascicielem byl raczej ktos kto lubil wciskac gaz w podloge.
Opublikowano

Samochód powypadkowy na 100%.

1. Czarny lakier (wysokopołyskowy jak nazywa go właściciel) wygląda na nieoryginalny.

2. Na pierwszym zdjęciu widać, że kant maski nie schodzi się z błotnikiem.

3. Ogólne wrażenie bardzo negatywne. Widząc taki egzemplarz na giełdzie nawet bym nie podszedł.

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano

Koledzy mają rację.

Powypadkowy w 100% czego dowodem jest:

1. Przód od wersji po lifcie (od 2001 roku) - auto z 1999r

2. Żle spasowane części karoserii

3. Polerowany lakier

Sam wygląd to nie wszystko. Zdjęcia niewyraźne - brak szczegółów - jest coś do ukrycia???

Instalacja gazowa w aucie - wybaczcie ale moim zdaniem to duzy minus dla samochodu.

Opublikowano

no coz, ja kupilem e46 98' za 30000 (tylko ze diesel i prawie full opcja :lol: )

stary, niktnie bawi siew przerobki na model po lifcie za 6 tys i pozniej sprzedaje auto, no chyba ze nie miala przodu a byl przod z modelu po lifcie i tez tak wlasnie mysle, ksiazka serwisowa to nie problem, przebied moze byc oryg, pojezdzic mozesz takim autem dlugo z tym ze nie jezdzij po piasku bo cztery slady bedzie zostawiac :lol:

dobre auto tyle nie kosztuje !

pozdro

Pozdro

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=58477 moje rozwiązanie turbo dziury 320d

Opublikowano

wszyscy sa na NIE

a ja jestem na TAK

bo mi sie podoba :mrgreen: i jezeli mieszkalbym w jakiejs okolicy powiedzmy do 100 km to chociaz pojechalbym zobaczyc

a co do zle spasowanej maski to widac to tylko na 1 zdjeciu na przedostatnim juz nie.

samochod ma prawie 10 lat i malo ktory nie byl z leksza bity

a co do zakladania gazu przed sprzedaza :mad2:

kto wlozy 3000 w auto za taka cene?

a polerke robi juz kupa osob przed zbyciem fury, uwiezcie bo sie tym zajmuje.

Teraz nie te czasy ze na gieldzie szly wszystkie auta po cenie wyzszej niz nowe.

Moja rada

SPRAWDZIC FURE ZAWSZE MOZNA

jesli nie stac cie na serwis to jedz z jakims kumplem ktory sie na tym zna i bedzie chlodzic twoje zapedy jesli sie za bardzo napalisz :D a fura bedzie w zlym stanie

Opublikowano

Przerobiony jest cały przód; całe elementy nadkoli (małe kierunkowskazy boczne są w miejscu gdzie były po lifcie), maska, przód z lampami, itp. Jeśli miał aż takiego dzwona że wolał zrobić sobie garażowy lift to łatwo to będzie sprawdzić zerkając pod maskę np. na podłużnice. Moim zdaniem felgi w takim rozmiarze to morderstwo dla zawieszenia w trójce więc i jemu bym się przyjrzał. Nie mniej kozackie jest przyciemnienie kierunków z tyłu, bardzo to pasuje do kierunków "clear" z przodu i boku ;)

Są też inne ogłoszenia tego auta:

http://www.bodzio-bis.gratka.pl/ogl/2469.html

http://www.bodzio-bis.autotrader.pl/pp4/details,23780,102530799.asp

I co ja tam na zdjęciach widzę ? Temperaturę - (minus !) 40 stopni :)

Opublikowano

gdybym ja kupil to na pewno wymienilbym jeszcze tylnie lampy na te po lifcie i pomyslal o mniejszych kolach.

Ale to faktycznie podejrzane przerabiac przod za 6 klocków i wkładać gaz za 3... a może ktoś wygrał w totolotka i tak nieplanowo sprzedaje... haha

W niedziele sie przekonam co to za badziew..

Opublikowano

Albo mi sie wydaje albo na zdjęciach z pierwszego ogłoszenia (otomoto) kierownica nie jest obszyta skórą a na dwóch kolejnych (które wkleił kolega) już tak:)

Uwagę zwraca też niezwykle gustowna gałka zmiany biegów :cool2:

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
Przerobiony jest cały przód; całe elementy nadkoli (małe kierunkowskazy boczne są w miejscu gdzie były po lifcie), maska, przód z lampami, itp. Jeśli miał aż takiego dzwona że wolał zrobić sobie garażowy lift to łatwo to będzie sprawdzić zerkając pod maskę np. na podłużnice. Moim zdaniem felgi w takim rozmiarze to morderstwo dla zawieszenia w trójce więc i jemu bym się przyjrzał. Nie mniej kozackie jest przyciemnienie kierunków z tyłu, bardzo to pasuje do kierunków "clear" z przodu i boku ;)

Są też inne ogłoszenia tego auta:

http://www.bodzio-bis.gratka.pl/ogl/2469.html

http://www.bodzio-bis.autotrader.pl/pp4/details,23780,102530799.asp

I co ja tam na zdjęciach widzę ? Temperaturę - (minus !) 40 stopni :)

O nie zauwazylem skad to auto jest. I powiem tyle: omijajcie Bodzio Komis z daleka!!!!!! Kuzyn kupil tam auto rok temu, banda kombinatorow i cwaniakow wciskajaca ciemnote. Sprzedaja auta zmeczone powypadkowe a potem nawet nie chca z toba gadac. Kuzyn kupil auta i po 3 dniach mial sie zglosic po komplet zimowek na alusach, panowie sciemniali, ze ma je dowiesc wlasciciel. Owszem dostal zimowki zjechane na maxa na felgach nie od tego auta :duh: oczywiscie dostal je gdy zaczal wojowoac po ok 2 tygodniach :twisted2:

Opublikowano
gdybym ja kupil to na pewno wymienilbym jeszcze tylnie lampy na te po lifcie i pomyslal o mniejszych kolach.

Ale to faktycznie podejrzane przerabiac przod za 6 klocków i wkładać gaz za 3... a może ktoś wygrał w totolotka i tak nieplanowo sprzedaje... haha

W niedziele sie przekonam co to za badziew..

Daj znać jak w rzeczywistości.Kolega powyżej ma rację.Nie dajcie się nabrać.Pozatym opis samochodu już mówi sam za siebie.Nie daj sie oszukać.Pozdro !!! :cool2: