Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego Napi jak rozbierzesz tą przetwornice dumnie nazywaną HELLA i zobaczysz co jest w środku to sam stwierdzisz że lepiej za parę groszy kupić chińską i nie warto przepłacać za taką samą chińską tylko z nadrukiem HELLA.

Zdraź nam tajemnicę jak zamontowałeś do oryginalnych soczewek z e34 żarówkę z oprawą d2s.

Pozdrawiam

Opublikowano
A ja mam pytanie do Marcina: czy jak kupowałeś zestaw u tego gościa na allegr to brałeś żarniki przystosowane do H1 (czyli bez przerabiania lampy), czy też inny żarnik (zazwyczaj są H4 i H7)?

Zawsze myle oznaczenia zarowek, ale chyba H1, a w kazdym razie ta sama co oryginalnie jest w e31, bez zadnego przerabiania.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie,

czy po zamątowaniu xenonów nie meliście problemów z komunikatem w check control? o braku świateł.

Byłem w warsztacie, gzie sprzedają zestawy xenonów wraz z montarzem, zestaw kosztuje ok. 750zł Xtec w tym montaż, ale mówił coś że w BMW trzeba coś założyć dodatkowo za ok. 200zł, żeby nie wyświetlał komunikatu o przepalonych żarówkach.

dotyczy to bmw e38 2000rok z samopoziomowaniem.

Jest:

F45 2016r oraz e61 2005r

Były:

E38 740d 2000r

E90 320d 2005r

525 tdsA '95 Chip na 172 KM

Kawasaki ZX-12R '04 na Power Comander III

740iA '93;

Pozdrawiam

Michał

Opublikowano
U mnie nie ma zadnego komunikatu po przerobce :D