Skocz do zawartości

Odcięcia paliwa ... prosze o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Jestem tutaj nowy i chce przywitac wszystkich serdecznie.

Od jakiegos pol roku jestem szcześliwym posiadaczem BMW E-30 , 88' , 2.4 TD. Mam takie pytanko , bo niewiem jak to zlikwidować , a mianowicie odcięcie paliwa. Kręci mi sie maxymalnie do 5 tys. i potem jest odcięcie , jak to pominąć żeby dokręcał sie na maxa ?

Opublikowano
Na maxa tzn ile? do rozsypki silnika? Przecież to diesel. Jak chcesz żeby sie wysoko kreciło to sobie kup japońca, albo motor.
Opublikowano

W dieselu 5 tys. to max. i nie wiem co Ty chcesz z nim robić? :idea:

Kupiłes sobie zły samochód do ścigania się spod świateł :duh:

Opublikowano

he he, przyłaczam sie do pozdrowień saku82pl'a i od siebie dodaje jeszcze dla autora tematu!!! naprawdę nie chcę zachować się niekulturalnie i arogancko, ale temat mnie rozbawił!

a tak na powaźnie: samo przesunięcie wyżej lub zlikwidowanie odcięcia w przypadku tego silnika niewiele da. w celu podniesienia mocy proponowałbym raczej zabawe z turbo lub remap. ale najpierw silnik by musiał być nówka-igla. jest podobny temat na streetracingu, nie wiem nawet czy nie twój. na tamtym forum już eksperymentowano z tym silnikiem i są osoby posiadające wiedzę. poszukaj.

na streetfire są filniki e28 td które driftuje i pali gumy na suchym jak wściekłe, ale potem koleś otwiera maske i wyraz twarzy oglądającego zmienia się z "niemozliwe" na 'a jednak" (modyfikacje).

pozdr

ps: saku82pl, autor wątku i tak ma lepsze 9teksty)! pozdrawiam sredecznie :D