Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrz kilka linków niżej-w "1" takie skrzynie po prostu są-trzeba konkretnie biegi włączać-ale czemu akurat teraz dopiero to wyszło u Ciebie?? Nie umiem odpowiedzieć.Jesli nie daje Ci to spać (a pewnie tak jest)-zasuwaj do serwisu-to ich obowiązek by wszystko było ok.

POZDRO

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano

Nie odpowiem Ci na pytanie czy to sprzegło bo nie jestem znawcą motoryzacji,podobno BMW w ogóle maja przypadłość ze sprzęgłem ale objawia sie to podobniez szarpaniem przy ruszaniu.

p.s.A czytałeś linki poniżej-interesuje mnie czy powyzej 140-150 km/h też słyszysz dość konkretnie owiewający szyby wiatr?

Ja na szczęście (odpukać) nie mam żadnego szarpania a skrzynia chodzi ładnie (mimo,że trzeba pokonywac lekko odczuwalny opór)-moje 118 D ma ponad 27 000 przebiegu.

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
jeszcze nie mialem okazji dluzej pojechac z ta predkoscia, jedynie na obwodnicy trójmiasta chwilę, ale raczej uwazam ze nie świszczy bo pewnie bym od razu wyłapał ...
Opublikowano
aha .. pytanie dotyczyło wiatru .. zasugerowalem sie walsnie postami ktore czytalem o świszczeniu ... wiatr słyszę :) .. ale w 5tce E39 tez slyszalem :)
Opublikowano

No to mnie ucieszyło :wink:

Znaczy,że "ten typ tak ma".Mi po pierwszej jeździe wydawało się,że żadnego wiatru nie słychać ale chyba byłem wtedy na etapie "bezkrytycznego zakochania w aucie"-i nic nie słyszałem z wrażenia.

p.s.A jakie i gdzie posty o świszczeniu czytasz?

MIKE