Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Prawie na 100 proc. nie, chyba że CD text oferuje zmieniarka....

pozdrawiam

Paweł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
też nie ma tego, bryndza :duh:

pozdrawiam

Paweł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hmm, fajne :) Myśle co by podmienić swojego kaseciaka na takie właśnie ale musi na 100% działać zmieniarka z bagażnika i obsługa z kierownicy.

albizkit: masz szmieniarke i obsługe z kierownicy u siebie?

Pozdro.

Opublikowano
tak, obsługa z kierownicy chodzi, zmieniarki nie mam, zamiast tego mam podłączony interface pod ipoda (radio widzi go jak zmieniarke) i również chodzi sterownie ipodem z kierownicy
Opublikowano

Nie ma opcji aby wlaczyc czas utworow. Ja tam wole miec zawsze godzine na wyswietlaczu :D

Panowie by chcieli podpiac drugiego cd decka i mixer ?? :mrgreen:

Opublikowano
tak, obsługa z kierownicy chodzi, zmieniarki nie mam, zamiast tego mam podłączony interface pod ipoda (radio widzi go jak zmieniarke) i również chodzi sterownie ipodem z kierownicy

interface pod ipoda ......jak to wyglada?Chodzi mi o podlaczenia.

Pozdrawiam faraon72

aujourd'hui, demain, toujours BMW

http://images29.fotosik.pl/57/241caa6004072ad7.jpg

Zobacz moja Bunie http://bmw5er.pl/viewtopic.php?t=223

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hmm ale to działa zamiast zmieniarki ?

W dodatku zajefajna ta strona, niby PL, a po angielsku, full profesionalizm. :duh:

Opublikowano
tak podłącza się to zamiast zmieniarki, przyciskami od 1-6 wybiera się playlisty jakie są zapisane w ipodzie, wyświetla też tagi ale jeszcze tego nie urochomiłem :/
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ile taka zabawka kosztowała i która wersja?
Opublikowano
ok 700 zł , ja mam wersje podstawą pod ipoda nano, są tez wersje video jak ktoś ma navi , jak ktos ma radio fabryczne to tylko wersje w zaleznosc od wyjscia - stare - 17 bolców, nowe duzo więcej :)a ile to jest na strone