Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posluchaj znam ten samochod a bynajmniej jego nieciekawa historie przedewszystkim auto bylo przerobione w ramach testow i zostal do niego jako egzemplarz pokazowy zalozony silnik o d BMw e34 m Power Jezdzil tym mechanik z otwocka potem jak on go mial samochod byl w stanie super i mial czarne piekne skory i stan wysmienity dbal o niego bardzo i chodzil calkiem super potem ze wzgledow finansowych auto zostalo zamienione na golfa 4 przez mojego przyjaciela wziete samochod nie powiem raz ze czlowiek ktory je kupilnie za barzdo nie szanowal autka dwa dostawalo po tylku niezle zaraz potem auto wyladowalo w rowie i to po calkiem niezlym dzwonie i w niedlugim czasie wyladowalo w tym samym auto szrocie ktory sprzedaje je teraz zostalo sprzedane i wiesc o nim mi zaginela ale poznaje je przedewszystkim po felgach i po tym nietypowym silniku jak dla E32 a jest to chyba jedyny egzemplarz narazie jaki widzialem w wawie i okolicach i jak widac znow mialo dzwona acha poprzednio mialo tez felgi Hamana i shadow line teraz zmieniona jak widac tapicerke i zniknol shadow line o ile to ta sama buda a nie jakas przekladanka POPROSTU NIE FARTOWNE a i juz pewnnie z jednostki M-POWER nie wiele zostalo dostawalo w .tylek niezle sam mialem okazje tym jechac jeszcze jak bylo w stanie swietnosci ale krotki byl jego zywot Decyzja nalezy do ciebie Ci co ja teraz znowu sprzedaja to ten sam auto szrot ktory je kupil od mojego kolegi maja auto czesci sprzedaja czesci do BMW i seata w warszawie na ul TRAKT LUBELSKI wylotowka na lublin a miejscowosc Warszawa wawer TO szrot i to co prowadza tez szrot :mrgreen:

Pzdr MIREK

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA