Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Klubowiczów

Hehe...mam takie pytanko odnośnie Z3 cabrio :mad2: .Jak taki daszek sprawdzał by się w warunkach zimowych jak również w deszczu :?: .Pytam gdyż przymierzam się do kupna a u nas w polsce różnie z tą pogodą :? Jak to np w zimie się sprawdza,co z wilgocią i wogle?Kocham ten wóz, tylko czy sprawdzi sie w zimie :cry2: ???Jeśli ktoś to sprawdził to prosze o pomoc. :modlitwa:

Opublikowano

było o tym wielokrotnie poczytaj starsze wątki :search:

W zimie nie ma tragedii buda jest mała więc szybko sie nagrzewa w środku...i ogrzewanie jest świetne jak w kazdym cabrio...Oczywiscie mozesz zalozyc hardtop to bedzie wtedy jak w kazdym innym aucie.. :mrgreen: a deszcz to wogóle nie problem jesli daszek zadbany nic sie nie bedzie działo, mozesz go dodatkowo zaimpregnować :) jesli jednak nie masz garażu to moim zdaniem z takim autem bedziesz miał ciezko...ale zawsze mozesz zostawiac zetke na strzezonym na noc...ogólnie to poczytaj starsze wątki...

pzdr

http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif
Opublikowano
Dzięki wielkie, taka odp .mi wystarcza :cool2: Poczytam oczywiście starsze wątki.hehe.Garaż jest ,także nie będzie problemu z nocą. Choć różnie to z cabrio bywa np.znajomy zotawił pod szkołą Golfa 4 cabrio i jakieś hamy wycięły mu dziure w dachu :jawdrop: a tu śnieg no i wogle sam fakt że ktoś zniszczył ten dach. Hehe pewnie któryś z nas BMW masterów :twisted: . Ble jak ja nie cierpie golfów.BMW RULEZ :cool2: .Jeszcze raz dziękuje za fatyge :roll2: