Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Panowie :)......Ja lubie poszaleć ale to ze wzgledu na dźwiek silniczka :).......Teraz jeżdze zielona perełką...a czarną robie....znaaczki usunalem calkowicie , i zamowilem sobie u grawera trzy znaczki Zapytania ---??? :) oczywiscie w stylu czcionki BMW :).....Calosc bedzie opiewał ciemny antracyt metallic , ciemne szybki i mam andzieje borbety A 17' , i mogą mnie wyprzedzac ! :D.....ten samochod bedzie stworzony tylko wylacznie do cruising'u.....Cala przyjemnosc z jazdy tym samochodem jest odczuwalna w majestetycznym polykaniu nierownosci Polskich drog ! :D Dlatego Solaris nie moge sie doczekac wspolnego cruisingu po zaglebiu i slasku oczywscie w eskorcie szefa mafijnego Basti735 ;) . A na lebkow juz nie reaguje :D biora golfy i passaty od tatusiow.....albo sluzbkowki i siedzenie max do tylu tylko cZOPkE WIDAC I LANS . Pozdro Bummerzy!

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
A wracając do tematu czyli usunięcie znaczka, to ja bym tego nie zrywał, jak wyjechał z fabryki ze znaczkiem to niech tak zostanie. Jak ja jadę swoją 8 to praktycznie każdy chce udowodnić mi siłę swojego samochodu z czego mi się chce tylko śmiać. Wydaje mi się, że to nie problem znaczka, że ludzi ogarnia chęć ścigania się. Pozdro, zostaw znaczek w spokoju nic Ci złego nie zrobił. :D

BMW - Broń Masowego Wrażenia

Moja 850i

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=120911

http://img121.imageshack.us/img121/5670/pasek2e.jpg

detailing http://www.funkyking.eu

Opublikowano

dokleilem znaczek na swoim aucie juz jakis czas temu. srebrny ladnie sie blyszczy, uwazam ze bardzo zdobi auto. jakos nie trafilem jeszcze na kogos kto z powodu mojego znaczka chcialby strasznie sie scigac za wszelka cene i pokazywac cos.

czasem jade sobie po trasie 100km/h jest pusciutko wokol. za jakis czas widze w lusterku cos sie zbliza. za 2 minuty juz siedzi mi na zderzaku. posiedzi chwile i wyprzedza. dla mnie normalna sprawa - ma chec to porusza sie szybciej.

jezdzilem kiedys polonezem i z niego dawalo sie wycisnac 120 km/h. wiec jezdzilem z taka predkoscia i nieraz doganialem jakies bmw. chcialem nadal poruszac sie szybko wiec wyprzedzalem i jechalem sobie dalej. a gosc z bmw pewnie zaraz pisal posty na forum tak jak wy, ze wszyscy chca mu pokazywac jakie szybkie auta maja i ze sciagaja go lebki w poldkach :) no ludzie...

przeszedlem "szczeble motoryzacji" zaczynajac od aut najgorszych az po te lepsze i wydaje mi sie ze to czesto z kierowcami bmw jest cos nie tak i sa przewrazliwieni na punkcie swojej marki i na punkcie tego co ona obiecuje po jakichs tam oznaczeniach na klapie - prestiz/szybkosc

podsumowanie: wariatow na drogach nie brakuje, ryzykuja zycie swoje i innych uczestnikow bo z braku doswiadczenia nie zdaja sobie sprawy co moze sie zdarzyc. a wasze oznaczenia maja gleboko w d.upie. zwracaja na nie uwage jedynie inni kierowcy bmw zaciekawieni czym to jedzie "kolega"

Opublikowano
Nie chcesz nawet wiedzieć, co robią ludzie, kiedy za kierownicą mojej Baśki (e38 3.0d) widzą moją żonę. To jest temat na film fabularny!

Dokładnie tak! Moja żona, która jest atrakcyjną blondynką, na co dzień jeździ naszą 740stką E32 i też ma masę "różnych" doświadczeń...

Opublikowano
.A taki silnik jak w mojej bejce 740 zostal w 1992 uznany za najcichszy osmiocylindrowiec swiata...podobno ciszej poruszal sie tylko latajacy dywan.

Nie za najcichszy, ale za najlepszy konstrukcyjnie i efektywnie, natomiast właśnie do zbyt głośnej pracy były największe zastrzeżenia. Za najcichszy był wtedy uznany silnik Lexusa LS400...

Opublikowano

Ja jak miałem Siódeme (735 bez oznaczeń,ale na szerokim grillu,w tamtych czasach E32 to unikat,a E38 to chyba tylko pare szt było w Polsce :8) )to startowały do mnie...Polonezy :lol: . Raz na trasie jade sobie z żoną i synem spokojnie z autostradową prędkością i podjechali chłopcy w Mondeo ale tak dla jaj,udawaliśmy,że się scigamy-raz oni wyprzedzali i byl z przodu raz my,w końcu na światłach machnąłem na pożegnanie depnąłem gaz i do widzeniaaaaa! :)

Ale fakt-palantów też nie brakowało,wtedy jak miałem ochote to deptałem gaz do dechy,a jak miałem humorek to poprostu ich wypuszczałem-gaz,wyrywam do przodu i nagle zwalniam-na następnych światłach mieli takie miny,że tylko zdjęcia robić :lol: .

Witam Panowie :)......Ja lubie poszaleć ale to ze wzgledu na dźwiek silniczka :).......Teraz jeżdze zielona perełką...a czarną robie....znaaczki usunalem calkowicie , i zamowilem sobie u grawera trzy znaczki Zapytania ---??? :) oczywiscie w stylu czcionki BMW :).....Calosc bedzie opiewał ciemny antracyt metallic , ciemne szybki i mam andzieje borbety A 17' , i mogą mnie wyprzedzac ! :D.....ten samochod bedzie stworzony tylko wylacznie do cruising'u.....Cala przyjemnosc z jazdy tym samochodem jest odczuwalna w majestetycznym polykaniu nierownosci Polskich drog ! :D

I fajnie :)

Dlatego Solaris nie moge sie doczekac wspolnego cruisingu po zaglebiu i slasku oczywscie w eskorcie szefa mafijnego Basti735 ;) .Pozdro Bummerzy!

No a jak?!Czekam także :8) Pozdro!

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
W oznaczeniu modelu tkwi wlasnie caly dowcip :norty:

oficjalnie przyznaje się że moja 750tka jeździła już z oznaczeniem 730 :twisted2:

...

http://images.google.pl/url?source=imgres&ct=img&q=http://www.after-hours-japan.com/forum/download/file.php%3Favatar%3D2927_1256015996.jpg&usg=AFQjCNHOPvQjuY6a3NonAqZpEu-c86ARiw w benzynie!