Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam orginalny kluczyk do mojego autka z przyciskiem posiadam centralny zamek ale dziala mi tylko jak przekrece zamek a z przycisku nie, wymienilem baterie i nic :mad2: czy jest mozliwosc naprawy takiego kluczyka i jaki jest mniej wiecej koszt takiej naprawy moze lepiej zamontowac nowy centralny z gory dzieki
Opublikowano
Jak najbardziej jest możliwa naprawa. Wystarczy dorwać tylko kumatego gościa i bez problemu to powinien ogarnąć. Jak się nie mylę tam jest bardzo podobny guziczek jak w myszce komputerowej :wink:
Opublikowano
Sprobuj rozebrac kluczyk i caly ukladzik wrzuc na 10min do denaturatu wyciagnij i popstrykaj troche przyciskiem potem wysusz dobrze i wsadz spowrotem do kluczyka. Moze pomoze ewentulanie mozna rozebrac sam przycisk na ukladzie ( nie wiem jaki akurat w bmw jest ale jesli jest taka mozliwos to zdejmujesz gorna blaszke potem wyciagasz plastikowy guzik i pod nim jest takie srebne kuleczko - jak cekin: wyczysc dobrze wszystkie czesci i powinno byc o.k.).