Skocz do zawartości

Cieknie olej ze sprezarki klimatyzacji, Co zrobic?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak w temacie, mozna to jakos uszczelnic? mozna gdzies kupic uszczelke -i ? czy raczej wymiana? jak wymiana to tylko na nowa czy moze jakas uzywke w dobrym stanie ( tylko jak to stwierdzic czy zeczywiscie w takim jest), interesuje mnie rozwiazanie najbardziej ekonomiczne i w miare trwale. Pomijajac wielka plame w miejscu w ktorym stoi moja fura to troszke szkoda gazu ktory uciaka w atmosferke w okolo 3 miesiace (laduje na lato za 100zl do fulla na okres letni, oczywiscie u zaprzyjaznionych ludzi na lewo)
Opublikowano
Witam regeneracja za jakieś cztery setki i to szybko bo za chwile będzie wymiana zatartego kompresatora.
Opublikowano
Witam regeneracja za jakieś cztery setki i to szybko bo za chwile będzie wymiana zatartego kompresatora.

400zl toroche sporo, nie da sie wymnienic jakiegos simeringu za pare zloty? lub "dorobic" uszczelke jakas we wlasnym zakresie?

Opublikowano
mnie w omedze cieklo z kompresora (BOSCH) i kompletna regeneracja wyniosla mnie 600 pln z nabiciem i sprawdzeniem szczelonosci . Jezeli niemasz kasy to nie rob druciarstwa . odpusc sobie i zrob jak bedzie kasiorka bo inaczej szkoda sie babrac i tracic 2 razy pieniazki. Pamietaj, ze sam ORING to nie wszystko , tam jeszcze wchodza tulejki i inne cuda.
Opublikowano

Gdziez mozna zregenerowac sprezarke? mieszkam kolo gorzowa wlkp, ewentualnie gdzie mozna ja wyslac zeby zregenerowali i odeslali?

Opublikowano

Tu masz namiary, je też swoją będę wysyłał

Laser- Sinex Sp. z o.o.

P.Bogdańska Janina

ul.Włodarska 5/7

92-631 Łódz

w razie co kontaktuj się z P.Bogdańską.

telefon szukaj na stronie Laser sinex

Opublikowano
Tu masz namiary, je też swoją będę wysyłał

Laser- Sinex Sp. z o.o.

P.Bogdańska Janina