Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od niedawna jestem szczęśliwym (?:)) posiadaczem bumci e39 z 2003 r. Posiada ona DVD do obsługi navi (16:9) i moje pytanie dotyczy właśnie tego wyświetlacza. Jak można na tym odpalić TV? Czy da się tym czytnikiem odpalić jakąś płytę DVD? Może komuś te pytania wydają się śmieszne ale to moje pierwsze BMW i dopiero uczę się tematu. Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdr.

J.

Opublikowano

witaj

ja mam nawigację i w menu jak wchodzisz na monitor po prawej stronie jest opcja TV a z czytnika nawigacji dvd nie dczytasz żadnej płyty oprócz mapy, a jak kolega mówił wcześniej to ponoć trzeba dokupić tuner a to kosztuje ponad 1500 zeta, tak słyszałem pozdrowienia

Opublikowano
Witam

Od niedawna jestem szczęśliwym (?:)) posiadaczem bumci e39 z 2003 r. Posiada ona DVD do obsługi navi (16:9) i moje pytanie dotyczy właśnie tego wyświetlacza. Jak można na tym odpalić TV? Czy da się tym czytnikiem odpalić jakąś płytę DVD? Może komuś te pytania wydają się śmieszne ale to moje pierwsze BMW i dopiero uczę się tematu. Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdr.

J.

Idzie szybciej i taniej - wystarczy wpiąć się w kostkę odpowiadającą TV oraz Audio i podłaczyć przenośne DVD - wielkości mniej więcej radia samochodowego - na allegro stoi ok. 320 zł. Kabelki samemu - wpięcie do kostki na zasadzie wtyków ( mozna lutować) a końcówki najlepiej typu chinch - 1 pod obraz, 2 pod dzwięk .. I gra .. W TV wybierasz pozycje AV i oglądasz - odblokowanie TV podczas jazdy - szkoda znowu pisać - poruszane juz na Forum to było..powodzenia - w razie pytań mogę podesłać podgląd kostki i jej wtyków - dzięki Sebast ( :dance: )