Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy te sondy lambda z allegro za 80-100 zł można założyć do autka? Czy są jakieś minusy tego, że są nieoryginalne? (wiecej pali, nierówna praca silnika itp. itd...)

Dziękuję za odpowiedź

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam kolege ja tez mam padnieta sonde i pisalem do tych gosci z alegro to dopiero na piatek beda mieli cena to 170 -200 pln a mam simensa 5kw9.Pozdrawiam.
Byłe 318i coupe obecne 320i coupe radosc z jazdy.Nareszcie długo oczekiwane E46 kombi.
Opublikowano
Nie mam pojecia czy cos takiego bedzie ci dzialac ja w swojej mam znowu kolory kabli bialy,szary,czerwony i zolty a sonda 12 woltowa.
Byłe 318i coupe obecne 320i coupe radosc z jazdy.Nareszcie długo oczekiwane E46 kombi.
Opublikowano
Nie mam pojecia czy cos takiego bedzie ci dzialac ja w swojej mam znowu kolory kabli bialy,szary,czerwony i zolty a sonda 12 woltowa.

przy takich kolorach kabli to sonda chyba jest 1 voltowa

Opublikowano
ja kupowałem z pół roku temu do mojej taką z allegro i póki co działa bez zarzutu.
Zbir