Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Trzy setki? O tych przedliftowych to sie raczej slyszy ze potrafia i 3 litry. Koledze przy normalnej jezdzie bierze 1l na 1000km.

Czyli raczej autka tylko po liftingu, bo mozna sobie zapomniec :mrgreen:

Opublikowano
Trzy setki? O tych przedliftowych to sie raczej slyszy ze potrafia i 3 litry. Koledze przy normalnej jezdzie bierze 1l na 1000km.

Czyli raczej autka tylko po liftingu, bo mozna sobie zapomniec :mrgreen:

Dla wersji przed liftem 1 litr to ponoc standard - 3 litry to juz troche za duzo :twisted: tak max do 2 litrow/1000km :mrgreen:

Opublikowano
170 tys a lewarek zajechany jak po 300 ale to m5 i pewnie trzeba sie mocno czegos trzymac,ale moje gratulacje i czekamy na relacje z dalszej jazdy!!!
czy jestem mądrym i dobrym czlowiekem?zdarza mi sie byc.
Opublikowano
Czemu mi się wydaje, że poducha w kierze jest z innego auta? Autko fajne, ale widać, że ktoś młody tym jeździł, więc pewnie było ciężko i trochę zaniedbane jest. Mieć takie auto i nie dbać o nie to normalnie masakra ;) Weź go na porządne mycie!
Adi
Opublikowano

byłem na sprawdzeniu geometrii, podpinałem pod kompa, zero błedów, zero problemów :D po przejechaniu 700km olej nadal na maksimum spalanie srednie 15,3.

Powoli przyzwyczajam się do skrzyni biegów, dzisiaj wymieniam klocki z przodu, tarcze w stanie idealny (dostałem klocki przy zakupie).

Nadal nie zwalczyłem problemu z navi, nie widzi w menu i koniec, a czytnik wczytuje płyty.

Doszedłem do wniosku: Miałem wrażenie, że jazda autem nie sprawia mi problemów, ale jazda autem powyżej 300KM to już inna liga i duży respect dla tych którzy panują nad tymi bestiami.

Co do ceny i sposobu zakupu obiecuję zdradzę później, ale wierzcie przypadek 1/1000.