Skocz do zawartości

Proszę o pomoc. Czy elektryczne szyby z E32 pasują do E28??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie czy siłowniki elektrycznych szyb od E32 pasują do E28? Albo czy można je jakoś dopasować bez większego przerabiania.

Ogólnie interesuje mnie założenie elektryki do mojej E28 i proszę o wszelkie wskazówki dotyczące tego tematu co, gdzie, jak itp.

pozdrawiam wszystkich

Opublikowano
Dołącze sie do pytania,czy mechanizmy do el.szyb tylko z E28 :?: No i czy dużo jest zabawy żeby to uruchomić wszystko :?:
http://www.iv.pl/images/16876943185426216561.jpg
Opublikowano
sam mechanizm jest z leksza zgrabniejszy i napewno wlezie a jak wlezie to i znajdzie sie szansa go gdzies przykrecic a co do elektryki mozna to podlaczyc w najzwyklejszy przelacznik bez bajer typu klikniecie i sama idzie poprostu podlaczyc jak zwykly klakson trzymasz guzik i szybka idzie w dol lub odwrotnie....[ oczywiscie przez bezpiecznik ]
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dołącze sie do pytania,czy mechanizmy do el.szyb tylko z E28 :?: No i czy dużo jest zabawy żeby to uruchomić wszystko :?:

Witam Kolege

mam pytanko poniewasz dzisiaj założyłem halogeny do swojej E28 524td ale po podłaczeniu wtyczek nic mi nie świeci może oriętujesz się czy jakiś przekaźnik albo coś gdzieś trzeba włożyć żeby to zadziałało?? Bo o ile masz oryginalne zdięcie to widze że też masz halogeny.

Dodam że wcześniej nigdy nie miałem halogenów tylko oryginalne zaślepki.

A tak na marginesie jak tam technika przyśpieszania bo czytałem twój temat. Bo ja tez mam E28 524td automat rok 84 i może coś się podszkole na ten temat.

Pozdrawiam

Opublikowano
Cześć ! e32 ma mechanizmy nozycowe tak jak e34 a e28 ma mechanizmy linkowy tak jak e30 do 87r . nie podejdą

tak myślałem :?