Skocz do zawartości

Co myslicie o takim ukladzie wydechowym ?? Czy warto??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a dzień dobry....

.....ile może kosztować????

stal nierdzewna widzę,robota na zamówienie.Poważna robota.

Sam jestem ciekawy .Tam już cena jest dość niezła.

Dzisiaj byłem w ASO BMW i zapytałem o rginała do mojego modelu.

Zapytałem na początek o cenę tłumika końcowego. Niezła kwota.Ale warta zastanowienia. Jezeli ktoś myśli o dłuższej więzi ze swym BMW:)

Ale tak jak ktoś napisał w cześniej musisz się zastanowić czy długo się będziesz "bujał" tym swoim BMW. Generalnie mówiąc tu masz wydech na "forever" :)))))

Jeżeli twój wóz jest w super stanie i jesteś koneserem akurat tego modelu to nad kupnem takiego wydechu można się zastanowić.

Ja powiem Ci tak, mam 14-letnią "cupejkę" w super stanie.

Wyobraź sobie że nie dawno robiłem wydech w niej.Właśnie tłumik końcowy.Nic nie było robione przy wydechu od nowości,ale końcówka zaczęła pierwsza pękać(14 lat!!!) I co zrobiłem?

Zaspawałem go:)

Bardzo ,ale to bardzo profesjonalnie.

Koszt całego zadania to kwota do 220zł.

Człowiek który mi to robił nie wierzył że jet to pierwszy orginalny tłumik tego samochodu.Nieżle :) co??? orginał to orginał:)

Reasumując ,Jezeli twoje BMW ma stan optyczny mistrzostwo świata i bedzie cię wozić do końca to spoko możesz zainwestowaś w taki wydech. Tak sobie Ja myśle ,ale to tylko moje myśli.

Jeżeli nie wiesz co cię czeka a widze że masz kasę bo zastanawiasz się nad tym wydechem zainwestuj w orginała.

Również będziesz zadowolony.

pozdrawiam serdecznie

Unnamed

Silesia