Skocz do zawartości

[E34] gdzie tanie listwy na tylne drzwi i blotnik?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest jakis sklep internetowy gdzie mozna takowe listwy kupic?

wlasnie polamalem listwe, ciut zarysowalem blotnik przy samym kole i pozdzieralem felege jak zjezdzalem do parkingu :(

zahaczylem o murek przy skrecie

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano
Próbój szukać gdzieś w używanych częściach, na shrotach (chyba tak się to pisze). Choć nie wiem gdzie u Ciebie one się mogą znajdować. Części tego typu są dość drogie (jak na takie elementy) jako nowe. Wiem, bo jakiś czas temu musiałem kupić listwe na tylne drzwi do e32 (złodzieje). Cena, z tego co pamiętam była bliska trzech stówek.
Opublikowano
Muszę cię zmartwić. Sam miałem taki problem tylko na całym boku bo przed sprzedażą poprzwdniemu właścicielowi zwędzili. Szukałem wszędzie używek i nic. Nie ma bo notorycznie kradną i listwy są poszukiwane :evil: Mi pozostało ASO i cena 300 zeta za komplet. Na tylnie drzwi i błotnik 2 listewki cena razem coś ok 140 zeta + -. Więc chyba Tobie też pozostanie ASO :(

pozdro damp

Moje BMW e38 728iA '95

moje byłe BMW e34 525i '93

e60 520i Tata

e87 120i Mama

http://www.damp479.bravehost.com

Jeżeli się nie otwiera spróbuj jutro :)

• Członkowie klubu
Opublikowano
Coś mi się wydaje, że wieeeleee razy było na Forum :?

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak chce Ci się wypaść na A4 i dojechać do Gliwic, to dam ci namiary (najpierw of corse sobie zadzwonisz). Sklep, mają wszystko do BMW, nowe i używane. Jak się zdarzy, że nie mają, to i tak wykombinują (przywiozą).
Kai