Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Też takei coś mam w E30 ale wyścieliłem sobie to odpowiednio i teraz mam schowek tam po prostu. Kurde, że spece w BMW nie przewidzieli, że nośnik w przysżłości zostanie wyparty przez inny nośnik. Co innego uchwyty na kubki, bo przecież ludzie zawsze będą pić.
Opublikowano
Też takei coś mam w E30 ale wyścieliłem sobie to odpowiednio i teraz mam schowek tam po prostu. Kurde, że spece w BMW nie przewidzieli, że nośnik w przysżłości zostanie wyparty przez inny nośnik. Co innego uchwyty na kubki, bo przecież ludzie zawsze będą pić.

tak jak mowisz nowe nosniki wyparly stare nosniki ale nowe bmw wyparly stare bmw a te nowe juz sa zaopatrzone w odpowiednie bajery a co do kubkow to miejsce bardzo zle nie wygodne fatalne itg to na klapie schowka tozwiazanie madrzejsze tylko za plytke sa :)))

Opublikowano
a to taka rozkmina ;P eheh moze faktycznie to przerobie :) wyloze kawalkiem jakiegos palstiku z uchwytem na kubek troche drewna obic to ladnie i wpasowac ... Dzieki za pomoc myslalem ze tam moze sie znajdowac podlokietnik .. a szkoda ze nie

oczywiscie ze mozesz zamontowac orhginalny podlokietnik ale to nie maly koszt za orginal z bmw (uzywany) ja mam tam wylozone guma orginalna nawet chyba i mam na pierdoly drobiazgi

a to najtanszy obecnie na allegro pozostale ponad 400zl

http://allegro.pl/item195587544_bmw_e36_podlokietnik_inne_czesci.html

Opublikowano
Z ta mała różnicą że gdyby zamontować podlokietnik to trzeba też założyc troche inny tunel na środku.....
Opublikowano

W miejscu tym orginalnie był schowek na kasety jak ktoś już wcześniej wspomniał - teraz bezużyteczny z powodu nosników muzyki jakimi sa płyty a nie kasety. Ale BMW oferuje równiez schowek pasujący w to miejsce idealnie na płyty CD, tyle że jest on dość kosztowny.

Oto rysuek z realiom z tym własnie schowkime na płyty CD jakby kotś chciął sobie zmienić.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BF31&mospid=47430&btnr=65_0970&hg=65&fg=95

BMW to pełnia życia.
Opublikowano

:shock: O niczym innym nie marzę niż o pozbyciu się tego archaicznego ustroistwa na taśmę magnetyczną! Błagam opisz i prześlij fotki co tam wstawiłeś i czy dużo z tym roboty!

Opublikowano
zamówiłem u Pana w Stoczni w Gdyni metalową kieszeń w kształcie prostopadłościanu o odpowiednich wymiarach, okleiłem okładzinką i po prostu włożyłem ją tam. Sprawuje się nieźle do monet i innych pierdół.
Opublikowano
Hmmmm... takie buty :) Coś czuję że się pobawię. A de facto dobry patent żeby zrobić kilka i wystawić na allegro. Stawiam, że zainteresowanie raczej byłoby spore ;) dzięki!
Opublikowano

Ja wywaliłem te "szufladki" na kasety i zastąpiłem je pojemnikiem uszytym z wycieraczki!! (oczywiście nie gumowej, tylko takiej materiałowej) - wygląda to bardzo dobrze, a mam schowek na okulary, długopis itp.

Tylko ja mam zamykany (na podanej w tym wątku aukcji był bez klapki)...

Opublikowano

:shock: O niczym innym nie marzę niż o pozbyciu się tego archaicznego ustroistwa na taśmę magnetyczną! Błagam opisz i prześlij fotki co tam wstawiłeś i czy dużo z tym roboty!

wyciagniej te gow... odkrec te blaszki co tam sa wysciel czyms dol dotnij kawalek jakejs czarnej gumy u masz schowek na pierdolki nie zamykany taki jak w wiekszosci bmw

Opublikowano
u mnie np jest puleczka wykaczona dosyc dobrze .zakryta jest poprostu ta luka i moge sobje cos tam polozyc okularki czy tel. :)