Skocz do zawartości

<t>Czarne czy białe?</t>  

28 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadeszła pora na wymianę lamp tył na "po lifcie". I mam dylemat które wybrać - czarny kierunek czy biały. Oczywiście obydwa rozwiązania to oryginały Helli, ale każdy z nich dla mnie mógłby być ;) Na korzyść czarnych przemawia cena oraz to, że są pod kolor nadwozia. W tej chwili mam wersję sprzed liftu z białym kierunkiem. Pomóżcie, co byście wybrali? :lol: :lol:

Tutaj propozycje z photoshopa ;)

%5B567%3A480%5Dhttp%3A//stangret.com/pliki/lampy.jpg

Adi
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Zdecydowanie czarne.

Ja w swojej E91 też zmieniłem na światła (patrz zdjęcia w galerii) przyciemniane, dostępne jako wyposażenie dodatkowe BMW. I teraz wygląda super. Wcześniej te jasno czerwonelampy mnie drażniły.

Ale dobrze zakładasz gotowe przyciemniane światła, bo jak widzę wieśnackie malowanie lamp to mi ręce opadają :evil:

Opublikowano

no więc właśnie czarne kojarzą sie z malowanymi...

Więc jak dla mnie to białe :wink:

http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif
Opublikowano

Złożyłem zamówniene na... CZARNE :mrgreen:

Są dziwnym trafem w Polsce 600 zł tańsze od białych :)

Jak przyjadą to zdam relację...

Adi
Opublikowano
ja teraz mam czarne tzw. SMOKED . Na czarnej wyglądaja super .. bez zastanawiania sie bierz czarne :!:

No więc będą czarne, tylko nie udało mi się dowiedzieć czy będą z przetwornicami czy bez. W sumie wziąłem wersję "po lifcie" do samochodów sprzed liftu, ledy są i mam nadzieję, że nie będę musiał nic nawiercać.

Ktoś ma informacje czy HELLA 2VP 008 272-821 są z przetwornicami czy bez? Dziś w niedzielę nie udało mi się niczego konkretnego dowiedzieć, jedynie na stronie producenta:

"...artykuł uzupełniający / informacja uzupełniająca 2: z urządzeniem załączającym, Kolor: czerwony, czarny, Rodzaj lampy: P21W, PY21W, W16W, Funkcja lampy: z tylnym swiatłem przeciwmgłowym, ze swiatłem cofania, Projekt lampy: LED, jednostka ilosci: Komplet, Nap. znam.: 12 Zakres pomiarowy"

Zastanawia mnie to "urządzenie załączające", co to?

Adi