Skocz do zawartości

E-39 !!! P O M O C Y !!! ŚWIATŁA - ZWARCIE - PIES WIE !!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak, moj problem wyglada nastepujaco...

Siadla mi zarowka od ringow w E39 zmienilem ja i nagle po wlaczeniu zaplaniu jakies zwarcie i cyk pradu nie ma w aucie wogole nic nie dziala, przekracam klucz cisza, wyciagnelem zarowke tak samo po jakims czasie wszystko wrocilo do normy, wyjelem wogole zarowke i jezdzilem przez jeden dzien, dzisiaj wstalem jechalem bez zarowki i nagle zaczely mi na desce rozdzielczej migac kontroli od swiatel ze niby brak swiatel przednich i odcinal prad, zgasilem i nie moglem odpalic pradu w aucie brak... postal troche udalo mi sie doejchac na parking ale to samo i juz nie chce odpalic, co jest ? to jakies zwracie ? czy co ? jak przekrece kluczk pojawiaja mi sie kontroli od poduchy powietrzej akumulator i lipa nic wieciej proadu wogole nie ma w aucie, nie da sie zamknac nic... HELP !!!

Don't follow the rules. Make them..
Opublikowano
No wlasnie to nie akumulator, poszedlem na parking, rozlaczylem akumulator na pare chwile, zalozylem kleme z powrotem i dziala, moze cos zamokło ? albo cos ? pies wie, kotroli migaly tylko te od swiatel przednich jak jechalem ze nie mam swiatel z przodu i nagle wszystkie tak jak gasnie auto, nie wiem czy jak wyjade znowu to nie padnie...
Don't follow the rules. Make them..