Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mysle ze dobrze zrobilam nie za duzo nie za malo ale tym razem ubespieczenie zrobie na wspolke z kims bo z moim wiekiem przy tym bmw suma jest dosc spora i do tego ciekawa jestem ile mi dolicza za ta kolizje :((

Sprzedałaś to sprzedałas ale zrobilbym Ci to auto za dwa klocki plus przywozka w moje strony.pozdro

Opublikowano
Buahhh teraz mi to mowisz : :mad2: :8) no trudno sprobuje moze cos z niemiec sciagnac .pozdrawiam
Opublikowano
Jesteś ze Szczecina to wsiadaj w pociag albo jedz z kims do Berlina jutro na giełde,jak nic nie traficie to kup Zweite Hand z dzisiaj(sobotnie wydanie-kolorowe)i za 2000euro masz 92-93 jak marzenie.pozdro
Opublikowano
Buahhh teraz mi to mowisz : :mad2: :8) no trudno sprobuje moze cos z niemiec sciagnac .pozdrawiam

wydaje mi sie ze dobrze zrobilas sprzedajac za tyle, w niemczech jak dobrze poszukasz to taka sama spokojnie za 6-8 tys plz sciagniesz, tymbardziej ze euro juz nie 4 zl...

a jakby mechanik rozebral to by sie jeszcze okazalo ze to i tamto zepsute, lub zerwane. wiem jak tato mial stluczke niby spoko powierzchowne rany wycenione wstepnie na 2 tys potem sie zrobilo 4 tys.

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg