Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zgadza się, element od fabrycznego alarmu, czujniki ruchu.

pozdrawiam

Paweł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli jest sprawny to raczej tak;)

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Ciekawe czy tez masz taki beznadziejny alarm jak ja :/ standardowy jest spoko bo dziala nie powiem ale syrena to pozal sie Boze, wyje tak cicho i tak beznadziejnie ze z odleglosci 5metrow ledwo slychac :/
Opublikowano

Czy te czujniki ruchu działaja tylko na otwarcie drzwi??

Alarm wyje tylko jak otworze drzwi natomiast jak np otwieram okno zamykam samochod i wymachuje w środku ręką to nic sie nie dzieje.

Pozdrawiam Markiew

Opublikowano
markiew wiec nie masz fabrycznego alarmu i nie masz podłaczonych tych czujników do alarmu. Alarm masz tylko na otwarcie drzwi
Opublikowano
Ciekawe czy tez masz taki beznadziejny alarm jak ja :/ standardowy jest spoko bo dziala nie powiem ale syrena to pozal sie Boze, wyje tak cicho i tak beznadziejnie ze z odleglosci 5metrow ledwo slychac :/

Mój jest bardzo dziwny bo nie wyje a glośno pika :mrgreen: tak jak w telefonie jak zajęty tylko w innym tonie :norty: - i co to jest za alarm ?? :mad2:

Opublikowano
Czujnik np.ruchu od fabrycznego alarmu.Nie wszystkie wersje miały alarm.

Dokladniej to nie wszystkie wersje mialy instalacje alarmu. To ze istnieje kratka w podsufitce nie oznacza ze musi byc tam zainstalowany alarm (jeden z jego sensorow). Swiadczy natomiast to o tym ze do tego typu samochodu w przypadku braku alarmu bedzie go mozna latwo doinstalowac :wink: