Skocz do zawartości

Usztywnienie tylniego zawieszenia;) potrzebna rada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

chcialbym sie dowiedziec czy jest jakies rozwiazanie podobne do tego z tymi tulejami od M3 3.2 (metalowo-gumowymi) na przedni wachac... tylni snilint blok od M3 rozni sie od naszych? tez jest jakis wzmacniany usztywiany pelny w srodku? dodam ze nie widzialem jak wyglada w zwyklych wersjach ani jak w M3;) jest pelny czy nie? zadaje to pytanie co zrobic zeby troche usztywnic tyleczek w mojej Beeemce dodam ze nie mam luzow na tylnim zawieszeniu i amorki sprawne zeby ktos nie pisal ze masz zawieszenie zwalone dlatego jest miekki czy cos ;) prosze o rade co sie da z tym zrobic

jak kochac to Ksiezniczke jak krasc to Miliony jak jezdzic to tylko BMW ;)
Opublikowano
mam te gumy u siebie ale nie zdaja bardzo relacji... bede usztywnial sprezynami obnizajacymi lekko ale i tak przydaloby sie wmontowac cos usztywmiajacego w zawieszenie. ponawiam pytanie...
jak kochac to Ksiezniczke jak krasc to Miliony jak jezdzic to tylko BMW ;)
Opublikowano
mam te gumy u siebie ale nie zdaja bardzo relacji... bede usztywnial sprezynami obnizajacymi lekko ale i tak przydaloby sie wmontowac cos usztywmiajacego w zawieszenie. ponawiam pytanie...

Amorki + sprężyny, można jescze zainwestować w poliuretany do zawieszenia.

...a gumki to się zakłada na pewną część ciała (czasem u niektórych wystającą), a nie w sprężyny :wink:

Galeria moich pojazdów i ich historia

http://img149.imageshack.us/img149/6353/podpisoj3.jpg