Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W każdym aucie zawsze mam powtarzający się dylemat,

Na zapasie jest nieużywana opona z prawie nowym bieżnikiem - mówię o sensownej rocznikowo oponie - i nie mogę znaleźć jednej podobnej sztuki aby wrzucić to na oś. Wszyscy sprzedają parami po 2 sztuki a jeśli już cena przystępna to strasznie wymęczona i bieżnik tak zjechany że nie pasuje załozyć jedna taka i jedną taką dobrą z zapasu. Skoro nie stać mnie obecnie na 2 nowe Micheliny ZR to szczerze mówiąc wolałbym mieć 2 nieużywane z zapasu starsze modelowo niż używkę - najnowszy model opony zjechany do 3-4 mm. Dlatego rzucam hasło, może ktoś ma podobne zamiary?

Moja opona to Continental ContiEcocontact 225/55R16 95W i szukam takiej drugiej.

Opublikowano

Na allegro często sprzedają takie kółka z zapasów właśnie, po 1 szt.

Jak jak szukałem opon na lato to się wkurzałem bo większość była fajnych, nie używanych, w idealnym stanie ale po 1 szt.

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano
Ja też raczej widzę że pojedyncze opony w extra stanie to rzadkość na allegro, przynajmniej w rozmiarach do BEEMEK. Też nie mogę upolować.
Opublikowano

mam dwie

michelin mxv 195/65 r 15 91 v

semperit direction 225/45 r 16 89 v uf a1dn

bylby miód jak kto by miał 2 identyczne

pozdro

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
w takim razie i ja sie dolacze poszukuje dUnLoP sPoRt 185/65/R15 albo swoja chetnie odsprzedam, dodam tylko ze opona nowka nie uzywana :)