Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktos zna taki komis???? http://www.aaaauto.cz/pl/index.phtml . Wybieram sie do Warszawy i chciałbym dowiedziec sie cos więcej o tej fimie. Moze ktos zna. To jest pilne poniewaz dostałem propozycje zamiany swojego na inny!!!

Z góry dziękuje.

ps. a moze ktos jest z warszawy i był w tym komisie???

mozna pisac na gadu gadu 1431736

Opublikowano

kolega niedawno szukal fury i byl w tym komisie.. zauwazyl ze civic ma kazda szybe inna i ze blotniki z maska sa zle spasowane.. spytal czemu tak krzywo poskladana i czy walona, a koles mu odpowiedzial 'a bo blotniki i maske to wie pan, czesto sie takie rzeczy wymienia'...

i ze slyszenia dowiedzial sie, ze czasem byly z nimi jakies problemy papierkowe w zwiazku z tym ze firma czeska

Opublikowano
kolega niedawno szukal fury i byl w tym komisie.. zauwazyl ze civic ma kazda szybe inna i ze blotniki z maska sa zle spasowane.. spytal czemu tak krzywo poskladana i czy walona, a koles mu odpowiedzial 'a bo blotniki i maske to wie pan, czesto sie takie rzeczy wymienia'...

i ze slyszenia dowiedzial sie, ze czasem byly z nimi jakies problemy papierkowe w zwiazku z tym ze firma czeska

Dokładnie chodzi mi o ten: Czyli mówisz że raczej krętacze????!!! Bo twierdza ze bezwypadkowe i plus książka serwisowa i sprowadzony z włoch.

http://www.aaaauto.cz/pl/search.php?Action=Find&Znacka=BMW&Typ=11&Palivo=D&Celkem=2&Order=&Lang=PL&Celkem=&RV=1997

Opublikowano
mam obok moge zajrzeć w sobote jesli Cię to urządza

Pozdrawiam

Byłbym wdzięczny!!!! Bo mam troche do Warszawy!!!! A nie moge sie doczekac od nich zdjęć. Jeżeli to nie sprawie kłopotu dla Ciebie to bardzo proszę o dokładne obejrzenie tego egzemplarza!!! Będę ZOBOWIĄZANY!!!!!

Opublikowano

ok obejrzę dokładnie i postaram się zrobić zdjęcia trochę większe niż te na stronce,a zobaczyłem że jest do czynne do późna dzisiaj chyba podjadę.Wieczorem cos napisze

Pozdrawiam

Opublikowano

Skorpion auta juz praktycznie nie ma,zdjęte z placu (nawet nie mogłem zobaczyć) klijent pojechał po kasę.Chłopak z którym rozmawiałem powiedział że była średnia.

Jest jeszcze jedna ale 540 kombi ładny niebieski z czarnym wnętrzem ale w środku mocno wyliniała

Co do samej placówki wielkość i rozmach robi wrażenie podobno sprzedają ponad 20 aut dziennie,trafiłem na miłą obsługę

aha na miejscu podobno mają sprzęt do BMW żeby przy klijencie odczytac błędy z kompa czy wszystko ok (chyba że nie zdążyli je wcześniej pokasować :twisted2:

Pozdrawiam

Opublikowano
Skorpion auta juz praktycznie nie ma,zdjęte z placu (nawet nie mogłem zobaczyć) klijent pojechał po kasę.Chłopak z którym rozmawiałem powiedział że była średnia.

Jest jeszcze jedna ale 540 kombi ładny niebieski z czarnym wnętrzem ale w środku mocno wyliniała

Co do samej placówki wielkość i rozmach robi wrażenie podobno sprzedają ponad 20 aut dziennie,trafiłem na miłą obsługę

aha na miejscu podobno mają sprzęt do BMW żeby przy klijencie odczytac błędy z kompa czy wszystko ok (chyba że nie zdążyli je wcześniej pokasować :twisted2:

Pozdrawiam

Tora WIELKIE WIELKIE DZIEKI !!! Własnie dostałem zdjęcia wczoraj wieroczem tego auta i po zdjęciach było widac że w środku to nie najlepiej wygląda wręcz jakos takie beeeee, ale na zewnątrz owszem łądnie. Jeszcze raz bardzo Tobie dziękuje. Będziesz cos potrzebować pisz, chetnie pomogę !!!! Jakby cos to będę miec Ciebie na uwadze ok????!!!!