Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Brak gazu,nieszczelna chlodnica to chyba 2 najczestsze przyczyny

http://img237.imageshack.us/img237/9199/avako1.png

Przedni napęd jest dla dziewczynek. . . :twisted2:

Opublikowano
Witam. Też miałem taki problem, ale podjechałem do szpeców od klimy: Układ był pusty, sprawdzono szczelność - ok, napełniono układ, ale stwierdził gościu że instalacja jest do kitu ponieważ jak zwarła jakieś kabelki sprężarka hulała. Chceieli żebym zostawił auto, ale ja się spieszyłem do pracy, więc zapłaciłem za robotę i pojechałem. I w związku z tym mam pytanie: Czy ma ktoś schemat sterowania klimy???
Pozdrawiam.
Opublikowano
Witam. Też miałem taki problem, ale podjechałem do szpeców od klimy: Układ był pusty, sprawdzono szczelność - ok, napełniono układ, ale stwierdził gościu że instalacja jest do kitu ponieważ jak zwarła jakieś kabelki sprężarka hulała. Chceieli żebym zostawił auto, ale ja się spieszyłem do pracy, więc zapłaciłem za robotę i pojechałem. I w związku z tym mam pytanie: Czy ma ktoś schemat sterowania klimy???

Jak już jesteś z Wawy to napisz jaki zakład i ile wzięli za nabicie. Po świętach muszę jechać na naprawę swojej i nie mogę się zdecydować gdzie.