Skocz do zawartości

kasowanie inspekcji oleju,spale komputer czy nie???!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy opis kasowania inspekcji oleju ktory znalazlem na http://www.bmwtips.com/tipsntricks/reset-plug/reset.htm nie grozi spaleniem kompa albo jeszcze czegos przy okazji w samochodzie? czy aby napewno mozna tak zrobic?:przekrecamy kluczyk na pozycje 2 a nastepnie zwieramy piny 7 i 19 na 3 sekundy.czy ktos to probowal zrobic w tds 98"??? :mad2:
czy jestem mądrym i dobrym czlowiekem?zdarza mi sie byc.
Opublikowano
spaleniem raczej nie grozi i jest to chyba sposob na to co chcesz uzyskac
Nigdy Sie Nie Myle I Jestem Najmadrzejszy Jak Kazdy Kto Ma BmW :)
Opublikowano

wstrzymaj się ze zwieraniem czegokolwiek!

w mojej e39 inspekcje kasuje się siedząc za kierownicą, kombinacją włączeń stacyjki i wciśnięć przycisku na desce.

Szczegułow nie pamiętam, ale ja tak kasowałem z instrukcją przed nosem.

Moje auto jest z 97 r.

Opublikowano
ja mam 98 rok a pytam dlatego bo jestem daleko od domu(i pewnie predko nie wroce :mad2: )a wkurza mnie codzienne hello z deski rozdzielczej wiec zaryzykuje ale dzieki tak czy siak.pozdro
czy jestem mądrym i dobrym czlowiekem?zdarza mi sie byc.
Opublikowano
znajomy z serwisu pokazał mi że kasując inspekcję samemu w domu najlepiej zrobić to lampką do sprawdzania prądu . Jak żle trefisz to nie zrobisz zwarcia tylko oświeci się żarówka (w tej lampce) . Lubia jak święcą wszystkie zielone więc to stosuja