Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co myslicie o tych oponach????? 225/50/16, czy załozylibyście na swój samochód????? A moze ktoś ma jakieś doświadczenia w sprawie tych firm???
Opublikowano
Sluchaj jezdze e 32 i tez sie napalilem na opony z allegro powiedzialem o wlasnie pewnie piszemy o tych samych oponach z allegro 215/55/17 lub cos podobnego nie pamietam wiem ze byly to barum bravurius tanio 149za 2szt wulkanizator a jest moim znajomym a oponami zajmuje sie ze 20lat powiedzial ze jak chce czeskie gowienko i postawic na nich auto to tak ale jezeli mam na tym jezdzic to lepiej zebym na samych felgach bez opon jezdzil bo te opony to prawie to samo a juz sama cena swiadczy o ich jakosci wiec dalem spokuj Kazal mi porownac mi ceny innych firm opon zeby miec jasnosc sytuacji to tak jak by kupic pony w markecie i porownywac je do opon kupionych dobrej firmy w salonie i to opony i to opony tylko jaka jakosc i do czego sie nadaja

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano
mialem save intense w rozmiarze 215/45/17, na tych oponkach autko kupiłem i niestety stwierdzam, ze nie sa to zbyt dobre opony. Na suchym jest jeszcze ok, ale sytuacja diametralnie zmienia sie gdy popada deszcz, wtedy robi sie nieciekawie. Zakupiłem w zeszlym sezonie na jednym z portali opony falken fk451 rowniez w rozmiarze 215/45/17 i zdecydowanie moge je polecic. Zaplacilem 1200 zł za komplet i jestem bardzo bardzo bardzo zadowolony
Opublikowano
Ja jezdzilem na Barum'ach Bravuris'ach letnich a teraz mam zimowe. Moge powiedziec, ze letnie zarowno na suchej jak i mokrej nawierzchni zachowuja sie bardzo dobrze... zero problemow trakcyjnych, niewielki poziom szumu. Zimowe, mimo ze sniegu malo tez git :cool2: Co do 'gumisiow', to kazdy chwali co innego :shock: ... w zaleznosci, co ma na skladzie do sprzedania. Oczywiscie Barum to nie Continental, Pirelli czy Michelin ale spokojnie sobie radzi. I tak wybor nalezy do Ciebie. Powodzenia w zakupie!

Pozdrawiam!!!

Michał

------------

...Może się nie znam, ale powinno być inaczej...