Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jestem nowy na Forum wiec prosze o wyrozumialosc :wink: Mam problem, bo przepalily mi sie zarowki w przedniej konsoli pod pokretlem od sily nawiewu i pod sowakami powietrza, nie wiem jak sie do nich dostac, co mam odkrecic, a co wyrwac.. :D Moze ktos pomoc ? :(
Opublikowano

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AG51&mospid=47297&btnr=64_0097&hg=64&fg=20

elementy 15,17,18 sciagasz po prostu z osi - na sile :) przyciski na gorze panelu lub ich zaslepki sa na zatrzaskach - pierwszy nalezy "wydlubac" po prostu, nastepne wypychasz przez powstale otwory. radio oczywiscie takze wyjmujesz. sam panel od gory na dwoch wkretach - element 12 - dojscie przez otwory po wylacznikach. z dolu na dwoch wkretach - element 13 - dosc paskudne dojscie z dolu. albo zreczne palce i krotki wkretak albo sciagasz srodkowa konsole (wokol lewarka) i dojscie robi sie samo :)

powodzenia i pozdrawiam