Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To podtrzymam tradycje forum :wink:

Ja jestem jak nabardziej za diodami, szybciej reagują, wyraxniej świecą no i lepiej wyglądają...ale nie te :lol:

Były by lepsze jakby były w stylu nowego peugota 207:

http://www.autogaleria.pl/fotografie/peugeot/peugeot_207_2006_04.jpg

Troche delikatniejsze, bo te to tak prowincją zajerzdżają :wink:

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano
Do zwykłej lampy też można diody założyć - koszt kompletu żarówek diodowych na tył to ok 100-150zł - oczywiście nie wszystkie jest sens zmieniać. Sam się zastanawiam, czy sobie nie zmienić stopów i pozycyjnych - tylko nie wiem które kupić - kupiłem diody na pozycyjne z przodu i kierunki boczne, ale za mocne nie są.
Opublikowano

Zależy od diody i od ich ilości. Dlatego zamiast jednej zarówki montóją np.20 szt. diod, bo jedna czy dwie wiadomo są za złabe ale parenaście.... :cool2:

Koszt może i jest spory, ale ich wytrzymałość też jest dłuższa

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano
Co sądzicie o tych lampach z tym ze zaznacze ze to maja byc lampy do żółtej e 36 coupe

http://moto.allegro.pl/it...ear_black_.html

czy jednak typowe biało czerwone??? Prosze o wasze opinie

jak dla mnie to zdecydowanie standardowa lampa (zolto czerwona , albo bialo czerwona)

a jezeli chcesz zeby to sie jakos wyruznialo to wstaw diody do seryjnych tak jak to juz koledzy sugerowali

(jesli ktos z was wstawil by juz sobie te diody to niech podesle zdjecia na [email protected]

pozdrawiam