Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Miros skoro jesteś znawcą i bedziasz kiedyś w warszawie to możemy się spotkać ocenisz i powiesz co jest nie tak ja znam ten samochód bo od nowości był u mnie w rodzinie co prawda w bardzo dalekiej ale to zawsze daje jakąś pewność przynajmniej minimalną
Opublikowano
Co do przebiegu km to nie chce mi sie wierzyc.

W e36 wystarczy wyzerowac km i nabic nowe tyle ile chcecie-50 €,i 1 minuta.I nikt w zaden sposob nie wykryje zmiany przebiebu km.Mozna rozpoznac po zuzyciu czesci np.kierownica.Znam ten temat od 15 lat.

no beż przesady,na tym forum są jeszcze ludzie myślący i co nieco wiedzący,jeśli ktoś ma dobry scan w kompie to powie ci nawet kidy żarówki wymieniałeś,są sposoby ,chodzi o pierwsze spostrzeżenie,np, jeśli ktoś wie jak sprawdzić licznikowo ,to na dzien dobry to już plus,a części ? kierownica ? ja średnio raz na 3 lata zmieniam kiere,gusta sie zmieniają ,a nakładki na pedałach mają ponad 400 tys km i nic,galka terz zmieniana

Opublikowano
e36 w kompie ma pamiec ktora bez zadnego problemu mozna modyfikowac i nawet zmienic nr karoserii jak sie chce.A o jakis skanach i o wymianie zarowki to chyba sie tobie snilo ze mozna sprawdzic,chyba ze z tylu licznika ktos zostawil kartke z data.Wymiana pamieci w kompie kosztuje 25€ i mozna zaprogramowac wszystko.
te gusta conducir? BMW
Opublikowano
e36 w kompie ma pamiec ktora bez zadnego problemu mozna modyfikowac i nawet zmienic nr karoserii jak sie chce.A o jakis skanach i o wymianie zarowki to chyba sie tobie snilo ze mozna sprawdzic,chyba ze z tylu licznika ktos zostawil kartke z data.Wymiana pamieci w kompie kosztuje 25€ i mozna zaprogramowac wszystko.

powodzenia, a nie zapomnij po wymianie wpaść do mnie na test,zaufaj mi znam sie na elektronice,nie twierdzę że nie można namieszać i utrudnić,ale ja wiem gdzie szukać i co sprawdzać

Opublikowano

Z mila checia .Moze cos bym sie dowiedzial czego jeszcze nie wiem.

A tak nawiasen to skad z polski jestes?

te gusta conducir? BMW
Opublikowano

wybacz,ale więcej się dowiedziałem na ty forum niż w serwisie,pojechalem na inspekcje ,wcześniej wiedziałem jak sprawdzić przebieg,na serwisie podłączyli do kompa,po przeglądzie powiedzieli że ma tyle co na zegarach,kpina pokazałem im póżniej ,szczęki im opadły ,a dowiedziałem sie o tym na forum,

forum to kopalnia wiedzy,ale z tego co mi wiadomo to jest również napisane na forum, ze nie ma mozliwosci sprawdzenia oryginalnego przebiegu jezeli znasz taki to sie podziel wiedzą heh.. no chyba ze piszesz tu o teście zegarów hihi

każdy pisze to co usłyszał,wiem jak sprawdzić kompa i resztę i o resztę tu chodzi aby zakumać przebieg,ale nie widze powodu aby sie dzielić tą wiedzą , dziś wiedza to kasa,bo przecież każdy potrafi kluczem kręcic ,trzeba tylko "wiedzieć " gdzie.Pozdrawiam

Opublikowano
oki .Bede w polsce to podjade i jak mi odczytasz realne km w mojej beemce to ci ja zostawie GRATIS!!!!
te gusta conducir? BMW
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

wybacz,ale więcej się dowiedziałem na ty forum niż w serwisie,pojechalem na inspekcje ,wcześniej wiedziałem jak sprawdzić przebieg,na serwisie podłączyli do kompa,po przeglądzie powiedzieli że ma tyle co na zegarach,kpina pokazałem im póżniej ,szczęki im opadły ,a dowiedziałem sie o tym na forum,

każdy pisze to co usłyszał,wiem jak sprawdzić kompa i resztę i o resztę tu chodzi aby zakumać przebieg,ale nie widze powodu aby sie dzielić tą wiedzą , dziś wiedza to kasa,bo przecież każdy potrafi kluczem kręcic ,trzeba tylko "wiedzieć " gdzie.Pozdrawiam

Skąd żeś się przykulał. :duh: To co się dowiedzialeś na forum ZA DARMO też sprzedajesz za kase?! :duh:

Opublikowano
Bax -sluszna racja.Wyskoczyl filipek ze cos sie na forum nauczyl i teraz by odsprzedal.Ja staram sie kazda moja wiedza podzielic z innymi i od tego jest nasze forum.
te gusta conducir? BMW
Opublikowano

Jaki kolo :duh: :!:

Ty to ja Ci zapłace żebyś mi ocenił zużycie, kierownicy, drążka zmiany bieg. i siedzeń!! ile checesz 200,300, 1000zł!!

Nie ma sprawy czuje że porządny spec z Ciebie a nie jakiś naciągacz :hand: :liar: :naughty:

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"