Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dostaniesz je w każdym sklepie, też potwierdzam KNECH idzie na pierwszy montaż-tak było u mnie jak wymieniałem,wszystkie KNECHT były ze znaczkami BMW.teraz założyłem KNECHT ale już bez znaczka BMW. U mnie taki filterek kosztuje coś około 66zł, dokładnie nie wiem,bo nie jestem, teraz w robocie,ale coś około tego.
Opublikowano
Powiedzmy ze w kazdym pytalem o filtry paliwa do e32 750 to nie dosc ze nie wiedzieli nawet jak wyglada to nie tylko knechta nie mieli to wogole zadnego z tad moje pytanie Wawa to duze miasto ale jak cos trzeba konkretnego CIEZKO znalezc wiec ponawiam prosbe o podpowiedz w jakiej sieci sklepow ich szukac pomijajac servisy BMW moze Inter Cars

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano
Witam.Przed tygodniem wymienialem filtr paliwa e46 320d pojechalem do sklepu gostek zawolal 13 euro(to bylo w niemczech)za jakis wynalazek pojechalem do serwisu i zaplacilem 13,45 euro za orginal.Moja rada sprawdz w serwisie.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

a dzień dobry,podłącze się to tematu i zapytam co takiego jest w tych filtrach co wspominacie a nie ma czegoś tego np :w MANIE,FILTRONIE????

Pytanie ważne gdyż rozmawiałem z trzema specjalistami od BMW i tylko jeden miał pewne objekcje co do filtrona.Pozostali dwaj opdowiedzieli mi że w/w firmy mają podobne parametry do tych co wpomnieliście. Więc jak to jest????Materiały bardzo dobrej jakości-bo z takich są zrobine tak pisze producent prawie każdych filtrów.

Jest w końcu różnica czy nie????Mój problem polega na tym że porównując ceny filtrów róznych firm filtron nasz Polski wypada najlepiej,zaraz potem jest Man i cała reszta o której pisaliście wcześniej.

Pytam gdyż wcześniej jeździłem volvem i długo mi służył , a również zakładałem pierw manowskie filtry a potem nasze krajowe i nigdy nic się nie działo . A teraz gdy czytam jestem tak zakręcony że już sam nie wiem w którym kierunku mam iść. Czy faktycznie cena w tym przypadku jest odpowiednikiem jakości???? Czy ktoś ma doświadczenia z innymi filtrami innych producentów?????

pozdrawiam i proszę również o opinie

Unnamed

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Moje pierwsze BMW i skusiłem się na Hengst pod wpływem kumpla, który pracował w mercedesie podobno właśnie do tego badziewia szły na pierwszy montaż. Wcześniej tylko MANN. nigdy jakiś wynalazków typu Filtron :mad2:
Opublikowano

.....hmmmmmmmmmmm

stary wątek,ale jak trzymający w napięciu:)))

OkE...

Ja przeprowadzam test.wszystkie trzy filtry założyłem filtrona.

Na chwilę obecną mam przejechane po wymianie 3 tys. z małym haczykiem.

I napewno się odezwę jak wybrane filtry przez moją osobę przeszły testy do następnego "PIT STOPU" :)

pozdrawiam

Unnamed

Silesia.

Opublikowano
Hehe a jak mają przejść?? Nie wymieniłbyś ich, oleju też nie i auto dalej by jeździło :lol: chyba, że dysponujesz specjalistyczną aparaturą albo laboratorium żeby to stwierdzić w jakikolwiek sposób np. jaki wpływ ma stosowanie różnorodnych filtrów na ich ewentualne przedwczesne zużycie poprzez stosowanie części eksploatacyjnych o niskiej jakości :hand: bez jaj.