Skocz do zawartości

felgi do e46 czekam na komentarze nowy link

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Felgi piekne, ale z tego co sie orientuje to nie ma Borbet XL 17 do BMW...

roztaw srub bmw ma 5 x 120 a z tego co wiem to te felgi maja 5 x 112.Moge sie mylic....

Opublikowano (edytowane)
niestety mylisz sie sa z rozstawem 120.Sprawdzalem. Edytowane przez mazur
Opublikowano

A moglbys mi dac linka albo cos gdzie sa z roztawem 5x120?:) Bo ona mi tez sie podobaja i wlasnie jestem na etapie kupna 17 i powiem ze jest tyle felg na rybku i jest ciezki wybor:)

Pozdrawiam

Opublikowano
Bardzo ładne, z oferty borbeta jeszce podobaja mi się X8 schwartz a najbardziej LS schwartz(w Gnieżnie stoi e46 na sprzedaż na takich i wymiata). Zdjątka można zobaczyć na www.borbet.com - masz tam Raderkonfigurator i możesz sobie "przymierzyć" felgi :D
Opublikowano

A rzeczywiwscie sa 17:)Mnie sie podobaja tez FS i M ale cos na konfiguratorze slabo...A ma ktos zdjecie E46 na XL??

PS. A co powiecie na Stylauto Sr 1100 lub Pegaso??

Opublikowano
A co do tych 17 Borbeta XL to jest podane ET 35, 40 i 50.Ktore najlepiej wybrac zeby felga sie nie chowala ani nie wystawala??Slyszalem ze kazda felga ma swoje odpowiednie ET...jak to wkoncu jest?
Opublikowano
Pytalem w serwisie i do e46 zalecaja et35 ewent.40.Aco do zdjec e46 z borbet xl to duzo szukalem i nici.Tez bym chetnie zobaczyl. :D