Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w E36 -

tylko przewody po szybie od lusterka do podsufitki będą napewno elegancko wyglądały, ale myślę że będzie można to zmaskować np. puszową kaczką

TS SERWIS diagnostyka i elektronika samochodowa

tel. 607 890 658

Opublikowano

Witajcie !

Te diody w e38 zdają egzamin podświetlają okolice drążka zmiany biegów, jeśli mają być montowane właśnie po to to super pomysł i niezły efekt, a kable da się ukryć. Ew. kupić lampkę podsufitową od e38 i problem z kablami z głowy

Opublikowano

Dokładnie, efekt mi sie podoba dlatego napisałem.

Tylko pytanie czy taka lampa z E38 pdoejdzie rozmiarowo do E36 ? :?

Opublikowano
Te diody (przymajmniej tak mi sie wydaje) oświetlaja cyferki na dzwigni zmiany biegów. Swiatło odbijając sie daje efekt jakby gałka była podświetlana.
Jeśli BMW jest chorobą, to ja nie chcę wyzdrowieć.
Opublikowano
Nie bardzo widze do czego to sluzy ale jak ma podswietlac galke zmiany biegow to dobry pomysl.To cos moze w rodzaju malego swiatelka jak w e46 podswietla slabym pomarañczowym swiatelkiem okolice galki zmiany biegow.
te gusta conducir? BMW
Opublikowano

witajcie

kolega ma fabrycznie takie cos zamontowane w skodzie superB

tez myslalaem o czyms takim - dioda delikatnie rozswietla okolice lewarka skrzyni biegow - a tam czasami w okolicy cos sie kladzie (przynajmniej u mnie - mam automata i zamiast mieszka dookola jest drewienko, wiec czasem jakis telefon lezy albo cos) i pomysl jest chyba nienajgorszy

Rafi DJYendruh

sharky: srebrne E24 635 CSiA

Citroen XM oraz GMC Savana

GG # 142068

[email protected]

Opublikowano

Niewie ktos czy lampka kokpitu z E39 ta co jest razem z diodami i dwoma zarowkami do czytania bedzie pasowala gabarytowo do E36? Ewentualnie z drobnymi przerobkami ?

Moze ktos moglby zmierzyc :)

pozdrawiam

• 1 rok później...
Opublikowano
Podłącze się do tematu o LED Mod Lighting , otóż wie ktoś może jak zrobić żeby panel z ledami podłączyć w e39 w którym był zwykły panel bez led (z tego co zauważyłem w instalacji bez led sa 4kable a w instalacji z led chyba 6) ale może jest jakiś inny sposób (oprócz wymiany okablowania) ?