Skocz do zawartości

Touring - mocowanie trojkata ostrzegawczego w bagazniku ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Brakowalo mi paskow do przymocowania trojkata w bagazniku E46 touring ...dzis je zakupilem w ASO (btw dla ciekawskich koszt 32 zl/ za 2 paski czyli komplet) ...ale nie wiem jak przymocowac nimi pudelko z trojkatem :lol: .

Ktos moze zrobic fotke tego mocowania w swoim kombiaczku E46 ? :D

z gory WIELKIE dzieki

pozdrawiam

piotrek

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
koledzy prosze pomozcie :roll:
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
Nigdy tam nie zaglądałem ani nie kozystałem z trójkątów w żadnym aucie - jak juz tak bardzo chcesz i będziesz cierpliwy to spojżę - tylko nie teraz bo autko w garażu mam
Opublikowano
aaa, Ty chcesz fotkę a mi cyfrówka padła :mad2: komura z aparatem również padła :mrgreen: myślę ,że to sprawka Mikołaja

Mysle ze opis slowny nie wiele pomoze, to po prostu trzeba zobaczyc :roll: .

Wiesz ja tez nie kozystam z takich akcesoriow (odpukac) jak trojkat, ale po prostu lubie jak wszystko jest tak jak w orginale, a paskow mi brakowalo i trojkat byl luzno wlozony, bez zapiec w fabrycznie miejsce .

Sprobuj opisac slownie ...moze mi to cos pomoze :mrgreen: . Dzieki za chec pomoc :cool2: .

ahh ten Mikołaj :duh:

pozdro

piotrek