Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Ostatnio zauważyłem że z nawiewu dla pasażerów z tyłu wydostaje się tylko zimne powietrze. Może gdzieś się coś przestawia tak jak np. na centralnym przednim nawiewie że można wybrać żeby tą konkretną "dziurką" leciało tylko zimne lub ciepłe powietrze bez względu na temperaturę ustawioną na klimatroniku. Ja nic takiego nie znalazłem ale czekam na na jakieś sugestie. Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zakup instrukcji, który sugerował kolega powyżej to na prawdę dobre wyjście. Z tego nawiewu w E34 ZAWSZE leci zimne powietrze niezależnie od tego, co tam na panelu ponastawiasz...
Kai
Opublikowano
Co do tego z tyłu to bez róznicy jak nastawisz i tak bedzie leciał zimne chyba ze masz tam tak jak z przodu do przestawienia na ciepłe i zimne jak to było w e38. W e39 tez było ale to juz chyba po liftingu.
Opublikowano
Rzeczywiscie cos słabo szukałem wczoraj bo teraz znalazłem parę postów na ten temat. A tak na marginesie to nie wiem co za "mądra głowa" wymyśliła taką głupotę żeby z tyłu tylko zimne leciało.
Opublikowano
"mądra głowa" wymyśliła taką głupotę żeby z tyłu tylko zimne leciało

... bo to jest do przewietrzania wnętrza i ta sama głowa wymysliła że cipłe powietrze dla pasarzera leci z pod fotela pasarzera i kierowcy :wink: przy ustawieniu nadmuchu na nogi z przodu :D

* - w zależności od typu i wyposażenia