Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie kumam was... jakie stereotypy, o czym wy piszecie :mad2: :mad2:

a co niby mają napisać jeśli dziewczynę widzieli w BMW i chcą znaleźć właściciela,... że szukają Daewoo?

Narawdę, zastanówcie się zanim coś napiszecie, bo to żałosne czytać takie posty.

Prędzej bym się oburzał, ze podchwycono temat Polaka, skoro brytyjska policja twierdzi tylko, że mógł to być ktoś z europy wschodniej.

A co do marki samochodu... weźcie sobie coś na uspokojenie i popuście gumkę bo straszne ciśnienia macie...

Rozumiem, że dla spokojnego snu forumowiczów, żeby was broń boże nie urazić, policja i dziennikarze od dzisiaj mają zatajać markę pojazdu jeśli przypadkiem przestępca jeździł BMW ? :duh:

Przepraszamy, ale BMW jest suuuper i nie jeżdżą nim przestępcy, więc pan który potrącił pieszego po pijaku jadąc beemą, dostanie poza karą jeszcze dwadzieścia batów... a na potrzeby wiadomości wsadzimy go do hondy i nakręcimy poprawny politycznie materiał LIVE

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano

Zalew, spoko...

nie napisałem tego konkretnie do nikogo (może poza autorem tematu) a pod "wy" miałem na myśli osoby które emocjonują się takimi newsami...

a pewnie gdyby dobrze poszukać na tym forum albo innych BMW, znalazłyby się ich posty w stylu "mam problem, paliłem laczka i ..." , "jechałem za szybko i mnie wyrzuciło..." lub "dzidek fajny chłop..." albo co gorsza "koleś mnie wnerwił więc wyciągnąłem go przez okno..." <- a takie też już się pojawiały!

do alex_trial - to są moim zdaniem zachowania podtrzymujące stereotypy kierowcy BMW, a nie to że jeździ nim ktoś kogo szuka policja - tym bardziej że nie wiadomo czy jest on mordercą, czy tylko świadkiem...

- to ja przepraszam! ...i znikł
  • Członkowie klubu
Opublikowano
nie wiem co w tym dziwnego, poprostu szukaja tego gościa, a że jechał BMW, bo wie co dobre :norty:

Popieram :mrgreen: takim też się coś od życia należy :P

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano
Ja mam gdzieś wszytskie stereotypy, ale jak gdzies zajeżdżam to widze że ludzie mają wiekszy respekt. Gangster z beemka :D

Tak jak mowisz, to jest smieszne, ale czy popdjedziesz nowa czy stara Beemka to jest respekt. Troche glupie :)

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Admin wez najlepiej blokuj tego typu tematy bo to w ostatnim czasie zaczyna byc nudne i denerwujace. Ciagle czytam te glupie tytuly typu "BMW - auto dresiarza". to sie robi juz zalosne, kazdy ma swoje zdanie na ten temat - a mysle ze wszyscy forumowicze podobne- wiec nie ma sensu tego dalej ciagnac. Pozdro
Opublikowano

:shock:

Kierowca tego auta (chyba bmw :) ) to popierdółka. Prawdziwym kozakiem jest kierowca pierwszego autobusu, który przejechał w kłebach dymu.

Policja powinna odbierć te auta i przekazywać jako nagrodę w loterii, w której mogliby uczestniczyć wyłacznie forowicze BMW Klub Polska

Opublikowano (edytowane)
Ten filmik to chyba nie z Polski

Widziałem ten film na youtube.com już dawno temu i podobno został nakręcony w Rumunii - tak wynikało z komentarzy, poza tym strona 2xtremeboom też jest rumuńska.

Sam artykuł żałosny, szukają sensacji i wygrzebują jakieś stare filmiki z netu w tym celu :roll:

:duh: Zapomniałem dodać, że artykuł żałosny, dlatego bo piszą:

Niestety na naszych drogach wciąż nie brakuje idiotów.

chociaż w ogóle nie mają pojęcia skąd jest ten film... brakuje im pomysłów na kontrowersyjne tematy poruszające dyskusje i szukają ich w sieci.

Edytowane przez ///M-PaweLL
Opublikowano

Sam artykuł żałosny, szukają sensacji i wygrzebują jakieś stare filmiki z netu w tym celu :roll:

A mi nie przeszkadza ze jest stary filmik.Ja tego nie widzialem.Niech tak zrobi na przejezdzie kolejowym z pedzacym pociagiem debil :D Ten filmik podsunal mi jedynie pomysl na takie same felgi do mojego auta :D

Opublikowano

:shock:

Kierowca tego auta (chyba bmw :) ) to popierdółka. Prawdziwym kozakiem jest kierowca pierwszego autobusu, który przejechał w kłebach dymu.

Policja powinna odbierć te auta i przekazywać jako nagrodę w loterii, w której mogliby uczestniczyć wyłacznie forowicze BMW Klub Polska

Kierowca atobusu albo jest zlośliwym impotentem umyslowym albo zwykłym impotentem umyslowym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

-=BAWARKA TO DOBRA PARA DLA MNIE -=

http://img512.imageshack.us/img512/2996/333333333yq4.jpg

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=43306&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=